După ce a jefuit un celebru club din Suceava în noaptea de marți spre miercuri, un tânăr şi-a făcut selfie cu telefonul mobil. Proprietarii clubului au postat pe pagina de facebook  a localului un mesaj în care îi cer tânărului să restituie ce a furat, în caz contrar urmând să facă publice imaginile cu el, anunță digi24.ro.

Proprietarii clubului au postat pe pagina de facebook a localului niște imagini publice în care nu se vede fața tânărului care a intrat în club și a furat mai multe sticle de băutură și o sumă de bani, după care și-a făcut selfie cu telefonul său mobil.

„Deci cât poţi să fii de prost…intri pe geam, furi bani şi sticle de băutură, după ce te-ai plimbat câteva minute prin fața camerelor, te mai şi uiți direct în ele, fără mănuşi, laşi amprente peste tot, mai vii şi cu o sticlă de bere, pe care o laşi la locul faptei. Prietenaș, dacă ţi-au trecut aburii alcoolului, deşi nu cred că îţi mai revii vreo săptămână la câtă băutură ai luat, fă cumva să ne recuperăm prejudiciul până mâine, că ne vom retrage plângerea şi vei scăpa să te loveşți la ochi (…). Dacă nu, mâine revenim cu noi poze şi te facem vedetă”, scriu proprietarii clubului pe Facebook.

Potrivit reprezentanților  Poliției Suceava,  tânărul a furat peste 300 de lei și băuturi alcoolice de aproape 1.700 de lei.