Evenimentul Zilei > International > Incredibil: Erdogan i-a cerut lui Putin să plătească pentru el
Incredibil: Erdogan i-a cerut lui Putin să plătească pentru el

Incredibil: Erdogan i-a cerut lui Putin să plătească pentru el

Președintele Rusiei Vladimir Putin i-a făcut cinste cu o înghețată omologului său turc, Recep Tayyip Erdoğan.

Preşedintele rus Vladimir Putin şi cel turc, Recep Erdogan, şi-au afişat din nou prietenia în public. De data aceasta la un important salon internaţional de aviaţie de lângă Moscova.

Cei doi lideri au inspectat avioane de ultimă generaţie, după care s-au răcorit cu îngheţată, scrie Stirileprotv.

Preşedintele turc Recep Erdogan a fost invitatul de onoare al ediţiei din acest an al salonului Aviatic MAKS, de lângă Moscova, şi a fost întâmpinat chiar de către omologul său rus, Vladimir Putin.

După momente oficiale, cei doi lideri au fost toropiţi de căldură şi s-au oprit la un stand cu îngheţată. Cum Erdogan nu avea bani schimbaţi, Vladimir Putin a fost generos şi a făcut cinste cu îngheţată. Mai întâi pentru omologul său turc, după care s-a îndurat şi a cumpărat pentru toată delegaţia. Liderul de la Kremlin a scos o bancnotă de 5.000 de ruble din buzunar, adică aproximativ 75 de euro.

Erdogan: „Plătiţi şi pentru mine?”
Putin: „Desigur, doar sunteţi musafirul meu.”
Angajată: „Costă 210 ruble.”
Putin, către o angajată: „210? Să-i daţi restul ministrului Dezvoltării. Ştiţi ce? Daţi îngheţată tuturor care vor una, din banii de rest. ”

În timp ce preşedintele Erdogan se afla la Moscova, în Turcia a ajuns al doilea transport al sistemului de apărare antirachete S-400, livrat de Rusia, şi contestat de Statele Unite.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: