Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil cum a fost surprinsă Alexandra Stan pe plajă
Incredibil cum a fost surprinsă Alexandra Stan pe plajă

Incredibil cum a fost surprinsă Alexandra Stan pe plajă

A împlinit 30 de ani zilele trecute și , se pare, a decis să sărbătoireească mai neobișnuit. O vedetă de la noi și-a etalat truăiul perfect la plajă, fără nicio inhibiție.

Solista Alexandra Stan a fost surprinsă topless la plajă, în Constanţa. Nu e prima data când fotoreporterii Click! o surprind în aceste ipostaze. Fără machiaj, fără silicoane, dar cu un trup frumos și apetisant, asta scriu reporterii despre Stan. Vedeta a făcut plajă cu sânii la vedere, pentru a păstra bronzul uniform.

De data aceasta cântăreața s-a relaxat fără iubit pe plajă, ci în compania unei prietene, scrie sursa citată, amintind că cei doi s-au despărțit recent, după 4 ani de relație. Totuși,Alexandra Stan și Bogdan Stăruială au rămas prieteni. „M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan rămâne Bogdan”, spune Alexandra Stan despre Bogdan, fostul ei iubit, conform aceleiași surse. (Sursa foto: Mihai Ionescu / Click)

Sursa: Click!