Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident șocant: o femeie, medic ginecolog, acuzată că și-a bătut, tâlhărit și sechestrat pacienta! De la ce a pornit totul
Incident șocant: o femeie, medic ginecolog, acuzată că și-a bătut, tâlhărit și sechestrat pacienta! De la ce a pornit totul

Incident șocant: o femeie, medic ginecolog, acuzată că și-a bătut, tâlhărit și sechestrat pacienta! De la ce a pornit totul

Un medic ginecolog este în centrul unui scandal de proporții. Odată cu acest incident a ieșit la iveală un adevărat istoric de agresiuni și comportament abuziv al doctoriței.

Un medic ginecolog din Pitești a fost reținut pentru lipsire de libertate, tâlhărie, lovire și rele tratamente. Este vorba despre o doctoriță în vârstă de 65 de ani, care a făcut o întrerupere de sarcină unei paciente din județul Argeș. Doctoriţa a fost reţinută pentru că ar fi bătut şi sechestrat o pacientă, ba mai mult, i-ar fi luat rucsacul în care avea mai multe obiecte de valoare.

În clinica privată a medicului, conflictul ar fi pornit de la prețul solicitat pentru o întrerupere de sarcină. Potrivit pacientei, în vârstă de 28 de ani, se pare că, la finalul actului medical, medicul Nataşa Nenițoiu  i-ar fi cerut pacientei o sumă de bani mai mare decât cea afișată pe lista de prețuri oficială a clinicii. Pacienta s-a revoltat, plângându-se că suma este mult prea mare, moment în care medicul ar fi încuiat ușa pentru ca femeia să nu poată părăsi cabinetul și i-ar fi luat rucsacul, relatează Antena3.

Prietena pacientei ar fi amenințat-o atunci pe doctoriță că va suna la 112, moment în care cadrul medical ar fi lovit-o pe femeie. Medicul a fost reținut, iar vineri va fi dus în fața procurorilor care vor decide dacă vor veni și cu propunerea de arestarea preventivă.

DSP i-a suspendat activitatea în 2014

În plus, odată cu demararea anchetei, a reieșit că medicul nu avea drept de practică, având în vedere că nu avea carnetul de membru în Colegiul Medicilor vizat. În 2014, Direcția de Sănătate Publică a suspendat activitatea cabinetului medicului ginecolog, deoarece inspectorii l-au considerat un adevărat pericol pentru sănătatea publică.

O altă tânără i-a făcut plângere în urmă cu câțiva ani aceluiași medic pentru că ar fi dezvirginat-o în urma unui control de specialitate. Mai mult decât atât, mai multe tinere i-au făcut femeii plângeri la poliție, spunând că au fost abuzate și agresate de aceasta.