Femeia  reclamă faptul că în cursul nopții de luni a fost amenințată, trasă de păr, lovită și împiedicată să iasă dintr-o încăpere de către directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice Focșani, care s-a dezbrăcat și i-a cerut să întrețină raporturi sexuale cu el, ca răsplată pentru faptul că a fost angajată fără șpagă.

Iuliana Coman, lucrează la Căminului pentru Persoane Vârstnice Focşani din 1 februarie. Ea îl acuză pe directorul instituţiei, Cătălin Ifrim, care este şi preot în Focşani, de sechestrare şi de faptul că a vrut să o violeze în sediul instituţiei, în timpul programului. Femeia susține că direcoturl a venit luni dimineața beat la serviciu și i-a cerut favoruri sexuale. ”S-a dezbrăcat de cămaşă şi de pantaloni în faţa mea, m-a lovit şi mi-a cerut să întreţin relaţii cu el. Mi-a spus că noi, cei care ne-am angajat fără să dăm bani, trebuie să plătim în natură. Am fost şocată şi am stat în teroarea asta până pe la ora 9.00. Afară mă aştepta prietenul meu, care îmi trimitea mesaje. După mai multe apeluri ale doamnei Corina (n.r. psiholog), domnul director s-a îmbrăcat şi a ieşit, cerându-mi şi mie să ies în aşa fel încât să nu mă vadă nimeni. Am fugit pe scări la cabinetul meu, am început să plâng, am căzut pe jos, eram în stare de şoc. Am reuşit să fug din unitate”, a declarat femeia, potrivit Vrancea 24. Ea a obținut un certificat medico-legal care atestă faptul că a fost agresată.

Colegii infirmierei recunosc și ei că directorul instituției le vorbește urât angajaților, creând tensiuni. Poliția Vrancea s-a autosesizat în acest caz și va face o anchetă pentru a stabili dacă acuzațiile se confirmă. (Sursa foto: Vrancea 24)