Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident grav. Un minor a murit împușcat chiar de fratele său
Incident grav. Un minor a murit împușcat chiar de fratele său

Incident grav. Un minor a murit împușcat chiar de fratele său

Un tânăr în vârstă de 16 ani din județul Caraș-Severin a murit la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce fratele mai mare l-a împușcat din greșeală în timp ce erau la vânătoare.

Incidentul a avut loc miercuri seara, într-o zonă situată între localitățile Iaz și Ciuta, din județul Caraș-Severin.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, un bărbat în vârstă de 27 de ani a sunat la 112 pentru a anunța că și-a împușcat fratele mai mic, de 16 ani, din greșeală, în timp ce se aflau la vânătoare. Victima a fost transportată la spital, unde a murit din cauza leziunilor suferite, în noaptea de miercuri spre joi.

„Din primele verificări a rezultat faptul că în data de 14 august, apelantul, un bărbat de 27 de ani ar fi plecat cu un autoturism, împreună cu fratele său și cu încă un bărbat, la vânătoare, într-o zonă situată între localitățile Iaz și Ciuta, având asupra lor o armă de vânătoare, deținută legal de acesta. Ajungând în proximitatea locului de vânătoare, bărbatul de 27 de ani, având asupra lui arma de vânătoare, ar fi coborât din mașină împreună cu fratele său, și s-ar fi poziționat într-un lan de porumb, cu scopul de a aștepta vânatul. La un moment dat, acesta ar fi observat mișcare în lan și crezând că este vânat, ar fi tras cu arma de vânătoare în direcția respectivă, moment în care ar fi auzit vocea fratelui său, strigând că l-a împușcat”, a anunțat IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii au stabilit că bărbatul de 27 de ani care l-a împușcat pe fratele său avea permis de port armă, scrie Stireadeiasi.