Început de an cu bucluc: Margherita de la Clejani riscă o vacanță „de neuitat” după gratii. Ce au decis oamenii legii

Început de an cu bucluc: Margherita de la Clejani riscă o  vacanță „de neuitat” după gratii. Ce au decis oamenii legii Sursă: arhiva EVZ

Sunt zile tumultoase și de grea încercare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fata lor, Margherita, riscă să ajungă după gratii, după ce procurorii au pus piciorul în prag și au decis că tinerei nu-i va merge cu una, cu două. Judecătorii au pronunțat decizia, care - însă - nu este definitivă.

Margherita de la Clejani riscă să ajungă în închisoare. Circumstanțele au legătură cu momentul în care fiica Vioricăi și a lui Ioniță a fost implicată într-un accident rutier, pe data de 23 mai 2020. Tabloidele au relatat pe larg că Margherita a avut o atitudine ciudată când agenţii rutieri au ajuns la faţa locului, motiv pentru care eu efectuat un Drug Test.

Temerile acestora s-au adeverit, iar testul a ieșit pozitiv. Mai departe, oamenii legii au transportat-o pe Margherita la INML, pentru analize suplimentare. Ioniţă şi Viorica de la Clejani au fost devastaţi de acest caz, dar şi de posibilitatea ca fiica lor să fie consumatoare de droguri. În prezent, la îngrijorările lor se mai adaugă și închisoarea.

Margherita de la Clejani riscă să facă închisoare

Judecătorii au decis. Potrivit hotărârii pronunțate de instanță pe data de 3 noiembrie 2021, Margherita trebuie să achite o sumă de 16.000 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe. Amintim că, în urma efectuării alcool-testului, s-a concluzionat că tânăra nu consumase alcool.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, Margherita nu va mai avea voie să conducă pentru o perioadă de un an de zile. Cu toate acestea, decizia instanței nu este definitivă, ea putând fi atacată în termen de zece zile. Singura problemă e că, dacă Margherita nu-și va achita amenda decisă de judecători, riscă să petreacă 200 de de zile după gratii, la Penitenciarul de Femei Târgșor, potrivit spynews.

Amendă de 16.000 de lei și fără permis timp de un an 

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020). Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021”, se arată în decizia instanței.