Gata, se ştie ce a luat Margherita! Drog din ce în ce mai căutat de bogaţi. KO la Clejani

Gata, se ştie ce a luat Margherita! Drog din ce în ce mai căutat de bogaţi. KO la Clejani

Margherita de la Clejani le-a cauzat părinţilor săi o mare supărare marţi, când poliţiştii de la Brigada Rutieră au transmis rezultatele analizelor efectuate la INML.

După audierea telefonică în care oamenii legii au transmis ce substanţe interzise au fost descoperite în sângele Margheritei, a început scandalul în familia Clejanilor.

Asta susţin sursele impact.ro, care au dezvăluit că Margherita de la Clejani ar fi consumat inclusiv cocaină când a provocat accidentul rutier din luna mai.

„Numai părinte să nu fii în astfel de momente. Margherita a jurat că nu se droghează, iar Viorica a crezut-o și i-a luat apărarea, se bătea mereu cu pumnii în piept că va arăta public analizele, ca toată lumea să vadă că fiica ei nu este consumatoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost mare scandal în familie, Viorica și-a pierdut controlul și energia. Ea munceste de 30 de ani pe rupte ca cei doi copii să trăiască în lux, iar ei uite ce fac: se droghează, consumă alcool, sunt scandalagii și puturoși”, au dezvăluit persoane din anturajul familiei pentru impact.ro

Se pare că Viorica de la Clejani ar fi sărit să-şi păruiască fiica în urma anunţului teribil venit de la agenţii Brigăzii Rutiere. Dezamăgirea şi şocul au fost atât de mari, încât artista şi-ar fi pierdut controlul.

Întrucât Clejanii au refuzat să o facă, Poliția Capitalei a achitat testul 2.000 de lei de la INML, iar Margherita riscă să fie condamnată după vestea-şoc.

Deja celebrul accident rutier a fost provocat în dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 mai 2020 şi a provocat multe reacţii la acea vreme

Tabloidele au relatat pe larg că Margherita a avut o atitudine ciudată când agenţii rutieri au ajuns la faţa locului, fapt pentru care eu efectuat un Drug Test.

Temerile acestora s-au adeverit, iar testul a ieșit pozitiv. Mai departe, oamenii legii au transportat-o pe Margherita la INML, pentru analize suplimentare.

Ioniţă şi Viorica de la Clejani au fost devastaţi de acest caz, dar şi de posibilitatea ca fiica lor să fie consumatoare de droguri.

Totuşi, în urma unor discuţii cu fata, Viorica a declarat că Margherita a depășit scandalul și a înțeles ce trebuia din greșelile comise.

Mama rebelei a spus că oricine ar fi putut fi în situația Marheritei, motiv pentru care nu ar fi meritat să fie judecată atât de aspru de presă şi public.

Celebra cântăreaţă de muzică de petrecere fusese convinsă că fiica ei nu a consumat substanțe interzise şi că anturajul purta toată vina pentru cele întâmplate.

Ulterior, familia artistei a respins că Margherita ar fi consumat droguri, în ciuda Drug Testului pe care i l-au făcut atunci poliţiştii.

Ioniță de la Clejani apărea la un moment dat în emisiunea lui Dan Capatos şi spunea că fiica lui ar fi luat de fapt niște pastile de slăbit, dar sub nicio formă droguri.

Totuşi, rezultatele de la Institutului National de Medicina Legală Mina Minovici au demonstrat că bănuielile oamenilor legii au fost întemeiate.

Urmărită de presă pentru reacţii, Margherita a cedat nervos, i-a jignit şi i-a înjurat pe jurnaliştii care îi adresau întrebări.

Tot atunci, ea a transmis că rezultatele vor fi „negative” şi atunci le va da „cu ele în cap la toţi”.

sursa: impact.ro