Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu la Universitatea Oradea. Au ars bănci și material didactic
Incendiu la Universitatea Oradea. Au ars bănci și material didactic

Incendiu la Universitatea Oradea. Au ars bănci și material didactic

Incendiu la Universitatea Oradea. Au ars bănci și material didactic. Incendiul a fost stins în câteva minute.

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la o clădire aflată în modernizare a Universităţii din Oradea. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

„La ora 12.30 am fost sesizați cu privire la producerea incendiului într-o clădire a Universității. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta pe holul etajului 2 al clădirii, aflate în renovare, acesta și etajul 3 fiind inundate cu fum”, a declarat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, potrivit ebihoreanul.ro.

Incendiul a fost stins în maxim 15 minute

„Au ars elemente de mobilier amplasate în holul clădirii, 6 bănci și 4 scaune. Nu s-au înregistrat victime, nicio persoană nu a fost rănită. După stingerea incendiului pompierii militari au evacuat fumul de pe cele două etaje cu ventilatoarele din dotare”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU.

La fața locului au acționat echipajele Detașamentului 1 Oradea, cu 3 autospeciale cu apă și spumă, autospeciala de lucru la înălțime și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului 2 Oradea.