Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la o clădire aflată în modernizare a Universităţii din Oradea. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

„La ora 12.30 am fost sesizați cu privire la producerea incendiului într-o clădire a Universității. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta pe holul etajului 2 al clădirii, aflate în renovare, acesta și etajul 3 fiind inundate cu fum”, a declarat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, potrivit ebihoreanul.ro.

Incendiul a fost stins în maxim 15 minute

„Au ars elemente de mobilier amplasate în holul clădirii, 6 bănci și 4 scaune. Nu s-au înregistrat victime, nicio persoană nu a fost rănită. După stingerea incendiului pompierii militari au evacuat fumul de pe cele două etaje cu ventilatoarele din dotare”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU.

La fața locului au acționat echipajele Detașamentului 1 Oradea, cu 3 autospeciale cu apă și spumă, autospeciala de lucru la înălțime și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului 2 Oradea.