Clienţii aflati în restaurant au fost imediat evacuaţi si au fost chemaţi pompierii. “Apelul a fost făcut la orele 15.00, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor, informează site-ul vasluian vremeanoua.ro. S-a constatat că în interiorul restaurantului nu se aflau persoane, iar incendiul se manifesta la coşul de fum al grătarelor. Au ars o uşă din termopan, racordul de aluminiu până la coş, grăsimea de pe coşsi de pe grătare, plus o parte din tavan. Cauza incendiului a fost efectul termic de la un coş de fum neprotejat corespunzător”, a precizat căpitanul Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, pentru vremeanoua.ro. Pe scurt, n-a fost curăţată grăsimea care iese pe coş odată cu fumul, de la micii, cârnaţii şi carnea de pe grătar, astfel că aceasta s-a încins şi a luat foc. Nu s-au înregistrat victime, doar pagubele menţionate.