Evenimentul Zilei > International > Încălzirea globală, marea scamatorie de eliminare a libertății individuale
Încălzirea globală, marea scamatorie de eliminare a libertății individuale

Încălzirea globală, marea scamatorie de eliminare a libertății individuale

O analiză Life Site arată că, pe ambele maluri ale Atlanticului, elita guvernamentală joacă după un set de reguli care o separă de cei pe care îi guvernează.

„Există o criză de credibilitate pentru guvernele occidentale. Pentru mulți ani, incompetența și amăgirea lor au obligat cetățenii obișnuiți să se întrebe dacă produc mai mult rău decât bine.

Pe ambele maluri ale Atlanticului, elita guvernamentală joacă după un set de reguli care o separă de cei pe care îi guvernează. Guvernele ignoră starea de nemulțumire populară în timp ce ele se plasează deasupra legii.

Iar în acest climat volatil ei sunt cei care promovează cea mai mare șmecherie inventată vreodată: încălzirea globală creată de om. Acesta este orgoliul suprem care prăbușește imperiile.

Ca orice schemă de încredere, încălzirea globală se bazează în totalitate pe dezorientare și rea credință” , arată o analiză făcută de Life Site și preluată de tribuna.us.

„În timp ce guvernele occidentale creează programe de sute de miliarde de dolari pentru combaterea vremii, acestea (1) nu au stabilit niciodată științific că utilizarea uzuală de către om a energiei de hidrocarburi duce la schimbări de temperatură de orice fel; (2) nu au articulat niciodată un climat de bază ideal pentru planetă; (3) nu au produs niciodată o analiză cost-beneficiu care să prezinte în detaliu pierderile vieților omenești și nivelul de viață necesar pentru a impune lumii tipul de economie globală necesară pentru restructurarea întregii industrii și comerțului.

Acești trei piloni sunt atât de fundamentali, încât o persoană obișnuită poate fi iertată pentru presupunerea că guvernele au făcut aceste analize cu mult timp în urmă – asta face parte din șmecherie.

Știința nu este stabilă. Nimeni nu a decis dacă să înverzească Sahara sau să îngroape Scandinavia în mai multă zăpadă, dacă urmărim perioada caldă romană de acum două mii de ani sau mica epocă de gheață care s-a încheiat în secolul 19.

Nici un guvern nu a admis că Visul Verde va distruge populațiile și va face din confortul modern ceva de lux doar pentru cei mai bogați supraviețuitori.
Cum îți convingi cetățenii că te preocupă interesele lor când acest lucru este atât de departe de adevăr?

În primul rând, ai nevoie de oameni. Trebuie să convingi marile mase de oameni să fie emoțional și pătimaș de partea ta. Așa că le oferi o nouă religie.
Le spui un secret teribil pe care numai ei sunt suficienți de înțelepți pentru a-l înțelege și suficient de drepți pentru a-l combate. Le spui că lumea se apropie de sfârșit. Construiești un coșmar atât de îngrozitor încât nici o persoană normală nu-l poate ignora.

Vorbești despre fierberea oceanelor și incendiile de pe continente. Le spui despre uragane imense și tornade de dimensiuni apocaliptice care distrug tot din calea lor. Arăți spre soare și spui: „Vom arde toți de vii… dacă nu…”. Și atunci le spui cine este de vină.

Le spui că petrolul, gazul și cărbunele le omoară copiii și că oricine le folosește este complice la moartea propriilor copii.  Denumești aceste forme naturale de energie „combustibili fosili”, astfel încât noii tăi discipoli își vor aminti că acești combustibili îi conduc către mormintele lor.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE