Evenimentul Zilei > Actualitate > În sfârșit cunoaștem numele nașului și nașei lui Archie! Nu sunt vedete, nici milionari
În sfârșit cunoaștem numele nașului și nașei lui Archie! Nu sunt vedete, nici milionari

În sfârșit cunoaștem numele nașului și nașei lui Archie! Nu sunt vedete, nici milionari

Toată lumea a speculat pe tema naşilor aleşi de Meghan şi Harry pentru fiul lor Archie. Dar nimeni n-a bănuit că naşii aleşi sunt oameni dragi lui Harry.

După ce s-a păstrat misterul mai bine de șapte luni, au fost dezvăluite numele nașului și nașei lui Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle. Potrivit Sunday Times, ei sunt Mark Dyer și Tiggy Pettifer, doi prieteni apropiați ai prințului.

Identitățile lor fuseseră păstrate secrete de la botezul lui Archie din iulie 2019. Dar  acum, când cuplul tocmai s-a distanțat de familia regală, Sunday Times a lansat numele lor care ar fi Mark Dyer, fost ofiţer, și Tiggy Pettifer, fosta bonă a prințului Harry și a prințului William.

Cine este Mark Dyer?

Mark Dyer este un fost ofițer al gărzilor galeze. L-a servit pe prințul Charles până la mijlocul anilor ’90. El a fost educat la Cheltenham College și i se spune Marko. Tot el a devenit îndrumător pentru prințul Harry și prințul William după moartea prințesei Diana.

 Unul dintre nașii lui Archie este Mark Dyer

Cine este Tiggy Pettifer?

Tiggy Pettifer fusese angajată ca bonă în 1993, după separarea prințului Charles și a prințesei Diana. A fost întotdeauna foarte aproape de cei doi frați, pe care i-a poreclit cândva „pruncii mei”. Ea i-a însoțit peste tot, în vacanțe și a fost, de asemenea, de mare ajutor atunci când mama lor a murit în 1997. În sfârșit, și-a dat demisia din sarcinile sale în 1999, când s-a căsătorit cu ofițerul Charles Pettifer.
Imagine similară