În ce a ales Serena Williams să-și investească averea

În ce a ales Serena Williams să-și investească averea

Serena Williams (42 de ani), câștigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam, a vorbit în premieră despre afacerile în care și-a investit banii după retragerea din tenis.

Serena Williams pasionată de investiții

După retragerea sa din tenis în septembrie 2022, după US Open, Serena Williams s-a concentrat pe creșterea fiicei sale. Dar ea si-a îndreptat atenția și asupra unui alt domeniu, acela al investițiilor.

Interesul pentru acest domeniu nu este unul recent, ci el s-a manifestat de mai mult timp, din perioada în care tenismena era prezentă în arenă. Acum însă ea are ocazia de a-și consolida acest interes.

Ce face fosta tenismenă de când nu mai joacă la turnee

„M-am gândit că ar fi foarte distractiv să vorbesc despre lucrurile pe care le fac acum, că nu mai joc tenis profesionist. Am început să investesc în multe companii, pasiune pe care o aveam de când eram jucătoare. Investesc în companii aflate la început de drum, în care cred.

Ne puteți urmări și pe Google News

Am această latură de antreprenor de când jucam tenis, mereu a fost foarte important pentru mine să am un plan „B”. E o pasiune, a fost foarte important pentru mine să mă dedic rolului de businesswoman.

În portofoliul meu personal sunt în prezent peste 85 de companii în care am investit", a precizat Serena Williams, pe rețelele de socializare, citată de Tennis365.

Despre Serena Williams și moștenirea ei în tenis

Cu cele 73 de titluri la simplu și 23 de titluri la dublu, Serena Williams este considerată a fi una dintre cele mai importante jucătoare de tenis din istoria acestui sport.

Americanca are în palmares 23 de titluri de Grand Slam, cu unul mai puțin decât Margaret Court (24), care deține recordul în ceea ce privește titlurile de Grand Slam.

Trofeele câștigate în carieră de Serena Williams la turneele de Grand Slam:

  • 7 Australian Open
  • 3 Roland Garros
  • 7 Wimbledon
  • 6 US Open