Evenimentul Zilei > Actualitate > Imaginile care au EMOȚIONAT PLANETA. Fiica regretatului Chris Cornell, MESAJ cutremurător pentru tatăl său – VIDEO
Imaginile care au EMOȚIONAT PLANETA. Fiica regretatului Chris Cornell, MESAJ cutremurător pentru tatăl său – VIDEO

Imaginile care au EMOȚIONAT PLANETA. Fiica regretatului Chris Cornell, MESAJ cutremurător pentru tatăl său – VIDEO

Toni, fiica de 13 ani a muzicianului Chris Cornell, fostul solist vocal al trupei Soundgarden decedat în luna mai anul trecut, a postat o melodie emoționantă pe care o interpretează cu tatăl ei.

Duminică, de Ziua Tatălui, Toni Cornell a postat pe Instagram o înregistrare a melodiei Nothing Compares 2 U, spunând că îi lipseşte în fiecare zi afecţiunea tatălui ei, precizează Agerpres. 

Cornell a fost găsit mort în mai 2017, după un concert susţinut în Detroit. Artistul avea 52 de ani, iar moartea sa a fost considerată sinucidereFiica acestuia, Toni, a postat melodia însoţită de o fotografie alb negru care o înfăţişează alături de tatăl său. 

„Tati, te iubesc şi mi-e foarte dor de tine. Ai fost cel mai bun tată pe care l-ar putea avea cineva. Relaţia noastră a fost foarte specială, iar tu m-ai susţinut mereu. M-ai încurajat când mi-a fost teamă. Ai crezut în mine când eu nu credeam. Îmi lipseşte dragostea ta în fiecare zi. Înregistrarea acestui cântec alături de tine a fost o experienţă specială şi minunată pe care mi-aş dori să o pot repeta de 100 de ori şi ştiu că şi tu ţi-ai dori acest lucru. Nimeni nu se compară cu tine. Tony”, a scris fiica artistului. 

Cornell, care a lăsat în urmă trei copii, a fost una dintre vocile importante ale scenei muzicale grunge din anii ''90, stil lansat în Seattle şi în care se încadrează trupe precum Nirvana, Pearl Jam sau Alice In Chains.