Evenimentul Zilei > International > Imagini virale cu Vladimir Putin. Ipostaza în care a fost surprins liderul de la Kremlin. Video
Imagini virale cu Vladimir Putin. Ipostaza în care a fost surprins liderul de la Kremlin. Video

Imagini virale cu Vladimir Putin. Ipostaza în care a fost surprins liderul de la Kremlin. Video

Vladimir Putin a fost surprins în timp ce a ațipit la un eveniment unde se discuta despre promovarea turismului autohton. Imaginile au devenit virale pe internet.

La un eveniment unde s-a discutat despre promovarea turismului autohton, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a fost surprins în timp ce a ațipit în timpul ședinței. Președintele rus s-ar fi plâns medicilor de oboseală și dificultăți de respirație în timpul călătoriei pe care a făcut-o în estul Rusiei. Filmarea a strâns mii de vizualizări la câteva zile după ce a ajuns în online.

De asemenea, pe lângă Putin, și alți oficiali au încercat să-și țină ochii deschiși, în timp ce ascultau discursul liderului de la Kremlin.

Nu este prima dată când Putin apare în spațiul public stresat și obosit. De Ziua Victoriei, la parada de 9 mai de la Moscova, liderul rus a fost vizibil slăbit și obosit. Medicul Tudor Ciuhodaru a precizat, după ce a văzut imaginile cu Putin, că președintele rus ar avea probleme de sănătate.

Putin, îmbătrânit și stresat. Medicii susțin că președintele rus ar fi bolnav

„Mă uitam la imaginile din martie, de când era pe stadion. Într-o lună și jumătate aspectul feței este altfel, pare îmbătrânit, stresat, rotund, acea adipozitate și imagine în lună plină care ar putea să sugereze un exces de glucocorticoizi”, a comentat medicul ieșean în urmă cu ceva timp.

Potrivit medicului, Vladimir Putin ar suferi de o afecțiune osteoarticulară. Din cauza tratamentului la care ar fi supus liderul rus, fața se deformează, iar pielea se atrofiază. Mai mult, vasele de sângă se observă mult mai clar, motiv pentru care un astfel de pacient are nevoie de machiaj atunci când apare în public. În mai, un apropiat al Kremlinului a spus că Putin este foarte bolnav de cancer de sânge. Cu toate acestea, autoritățile ruse nu au oferit niciun răspuns cu privire la informațiile apărute în presă.

Mass-media din lumea întreagă  a speculat de luni de zile pe seama stării de sănătate a liderului rus.