IMAGINI ŞOCANTE. Un TIR şi o maşină de intervenţie au căzut într-o prăpastie

IMAGINI ŞOCANTE. Un TIR şi o maşină de intervenţie au căzut într-o prăpastie

Imagini şocante au fost surprinse în centrul Norvegiei, la 700 de kilometri de Oslo, de un şofer care conducea în spatele unui TIR tractat de o maşină de intervenţie.

În imagini se observă cu TIR-ul şi maşina de intervenţie se deplasează pe drumul de munte. La un moment dat, TIR-ul, neechipat corespunzător pentru condiţiile de trafic, a alunecat într-o prăpastie de 60 de metri adâncime. Şoferul maşinii de intervenţie care tracta TIR-ul a reuşit să scape în ultima clipă, însă, şoferul celeilalte maşini nu a mai avut noroc. El s-a prăbuşit cu TIR-ul său şi nimeni nu mai credea că se mai află în viaţă.

Echipele de intervenţie care au venit la faţa locului şi au coborât în prăpastie l-au găsit pe şoferul de cetăţenie lituaniană în stare gravă. Bărbatul a fost transportat la spital cu multiple fracturi. "Nu ştiu dacă a întors de volan sau a frânat, ştiu doar că a trecut de parapetul de protecţie. Abia dacă am avut timp să mă arunc din maşină, înainte ca aceasta să fie trasă în prăpastie. Nu mă aşteptam ca celălalt şofer să mai fie în viaţă", a povestit şoferul norocos pentru postul norvegian de televiziune TV2. <img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.11NXC/bT*xJmx*PTEzMzM*NDkyMjkzOTQmcHQ9MTMzMzQ*OTIzMTc1NSZwPSZkPSZnPTImbz**ZDBkZjZhODM2N2U*M2QzYjRjMWUxNTNj/YjI2MWM1NiZvZj*w.gif" /><object name="kaltura_player_1333449228" id="kaltura_player_1333449228" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" height="221" width="392" data="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_6rrgvr5i/uiconf_id/5590821"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="movie" value="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_6rrgvr5i/uiconf_id/5590821"/><param name="flashVars" value="autoPlay=false&screensLayer.startScreenOverId=startScreen&screensLayer.startScreenId=startScreen"/><a href="http://corp.kaltura.com">video platform</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_management">video management</a><a href="http://corp.kaltura.com/solutions/video_solution">video solutions</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_publishing">video player</a></object>

Ne puteți urmări și pe Google News