Imagini scandaloase din Sectorul 1. „Avem niște șobolani în sector, pisica fuge”

Imagini scandaloase din Sectorul 1. „Avem niște șobolani în sector, pisica fuge”

De luni de zile, Sectorul 1 se confruntă cu „plăcuta‟ stare de a putea să-și inventarieze gunoiul. Deșeurile sunt tot acolo unde au fost lăsate. Iar acum vine și căldura ca să umple atmosfera de miasme.

Criza gunoaielor reizbucnește, după ce părea temporar remediată. Primarul sectorului 1 a reluat bătălia cu Romprestul. Dar victimele sunt cetățenii din sector care sunt prinși într-un bătălie interminabilă.

Miercuri, zeci de mașini Romprest încărcate până la refuz au fost împiedicate să deșerte gunoiul din cauza facturilor nechitate de Primăria Sectorului 1. În acest moment, Romprest nici nu mai poate colecta gunoiul din sector pentru că toate mașinile sunt încărcate cu deșeuri pe care nu au unde le duce.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jurnalistul Robert Turcescu, care locuiește în sectorul1, a comentat situația, spunând că politicienii trebuie să-și continue bătăliile personale cu corupții la tribunal, fără să afecteze cetățenii.

„Să îi ia naiba și pe Romprest și pe Clotilde Brigitte Marie Armand, tot din banii mei să plătesc operatorii de salubritate. Madam Clotilde Armand bagă taxa pe gunoi! Avem niște șobolani în sector, pisica fuge. Plătim tot ce trebuie plătit, dar ridicați gunoiul. Avem șobolani în tot Bucureștiul, acum ne umpleți și de gunoaie. Dați-vă șuturi, dar nu mă luați ostatic. Faceți o listă cu ăia care nu au plătit taxe și impozite, să zacă în gunoaie. Nu vreau să știu cum te bați tu de 8 luni cu Romprest, madam Armand‟, a comentat Robert Turcescu.

 

Primarul are datoria să rezolve astfel de probleme

               

Și alt locuitor al sectorului 1 a răbufnit, la vederea gunoaielor neridicate:

„Mai e puțin și se însereaza și gunoiul e tot în fața casei. La fel și la vecini. Da, sunt locuitor al sectorului 1 și gunoierii n-au venit. Știe toată țara că primărița Clotilde Armand e în conflict cu firma de salubritate fiindcă nu-i convine ei. Puțin ne interesează pe noi asta. Se ceartă cu firma de 8 luni. În atâta timp trebuia să găsească soluții. Nu a ajuns la primărie ca să ne lase pe noi cu gunoiul în stradă, cu șobolani și mizerie peste tot. Firma de salubritate e în sector de 10 ani, dacă nu mai mult. Și noi am fost mulțumiți, nu ne-a lăsat nimeni cu gunoiul pe stradă, nici iarna, nici vara. Doamna Clotilde Armand , vă scriu aici că vad că sunteți activă pe facebook și la telefon nu răspundeți. În 8 luni nu v-a venit nicio soluție în minte ca să rezolvați situația cu respectarea legilor? Eu nu vreau să stau cu duhoarea-n nas pentru războiul dv și să mai luați și leafa pentru chinul la care supuneți un sector întreg‟, a scris Simona Ionescu, redactorul-șef al Evenimentului Zilei.

Ca cei doi jurnaliști sunt sute de mii de bucureșteni, care însă nu au unde să se plângă de mirosul și condițiile în care au ajuns să trăiască din cauza orgoliilor care sunt implicate în joc.