Evenimentul ZileiActualitateIMAGINI INCREDIBILE cu o hoață care FURĂ din buzunarele hainelor pacienților veniți la dentist I FOTO – VIDEO

IMAGINI INCREDIBILE cu o hoață care FURĂ din buzunarele hainelor pacienților veniți la dentist I FOTO – VIDEO

IMAGINI INCREDIBILE cu o hoață care FURĂ din buzunarele hainelor pacienților veniți la dentist I FOTO – VIDEO
Un reșițean a rămas fără 750 d elei după ce a fost la dentist. Nu e vorba de nota de plată, ci de faptul că, în timp ce era tratat, o hoață i-a sustras banii din portmoneu.

Pacientul nici nu s-a gândit ca va pleca sărac de la dentist când și-a lăsat haina pe cuier, cu portmoneul într-unul din buzunare. La scurt timp după ce s-a instalat în scaunul stomatologic, în holul cabinetului a ajuns și hoața. Tânăra a mimat că stă la rând, apoi, profitând de lipsa altui pacient în incintă, s-a dus la cuier și a luat la buzunărit hainele. Dintr-una a extras portmoneul, a scos banii din el, apoi l-a pus înapoi și a părăsit, încet cabinetul.

Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere alea cabinetului medical, iar acum  imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare. Cei care recunosc hoața din imagini sunt rugați să apeleze la 112.

Personalul cabinetului susține că tânăra a venit de mai multe ori acolo, ca să s eprogrameze la dentist. (Sursa video: Radio Reșița)