Ronaldo s-a întors la conacul său din Italia împreună cu familia sa. În imagini vedem interioarele casei, inclusiv piscina şi propria sală de sport. Cei patru copii se află în grija iubitei sale, Georgina Rodriguez. Ronaldo a împărtășit pe social media imagini din camera de joacă a copiilor săi, când gemenii Eva și Mateo și-au sărbătorit a treia aniversare.

cristiano ronaldo cameră de joacă acasă a

Livingul a fost dotat cu canapele și covoare verzi care se potrivesc cu cele din camera de joacă a copiilor. Vedem  şi perne cu imprimeu leopard cu inițialele Georgiana şi Cristiano care stă tolănit pe jos în fața televizorului.

2-Cristiano-Ronaldo-house-living-room

În altă cameră , Cristiano a optat pentru canapele crem cu perne brodate de asemenea cu inițialele iubitei sale, așa cum se vede în această fotografie dulce a fotbalistului cu gemenii Eva și Mateo.

3-Cristiano-Ronaldo-canapea

Cristiano a pozat lângă portret alb-negru cu el însuși atârnat pe peretele din holul de la intrarea în casă.

4-Cristiano-Ronald-house-portret

Fotbalistul și iubita sa au transformat o cameră uriașă într-o zonă doar pentru gemenii Eva și Mateo și fiica lor Alana Martina. Pe unul din pereţii camerei vedem o lumină care scoate în evidenţă o siluetă a unui ursuleț într-o paletă de gri și alb, în ton cu mocheta.
5-Cristiano-Ronaldo-pepinieră

În această fotografie îl vedem pe Cristiano stând în faţa uşii… dar de data aceasta de la casa din Madrid. După cum observaţi sunt inițialele sale pe zidul placat în negru dând o notă sobră şi elegantă totodată.

cristiano-INSTA-front-door

Livingul este extrem de generos ca spaţiu şi  plin de farmec. Vedem o canapea din catifea în formă de L, cu fotografii de familie alb-negru pe peretele din spate. În fundal putem vedea sufrageria cu un  candelabru imens de cristal.

cristiano-salon

Holul casei arată extrem de elegant, cu scările și pardoseala din marmură.

cristiano-Insta-scări

Ronaldo  are propria sală de forţă. Aici îl vedem pe fiul său cel mai mare, Cristiano Jr, cu micuțul Mateo care-l privește cum se antrenează.

cristiano-INSTA-sală de gimnastică

Piscina și jacuzzi arată uimitor! Vedeta a ales un design elegant pentru zona piscinei sale. Patul este deosebit numai bun pentru relaxare.

cristiano-INSTA-piscină

Sursa foto: Instagram