Evenimentul Zilei > Actualitate > IMAGINEA care demonstrează ca o LEGENDARĂ VEDETĂ, împușcată mortal în urmă cu 20 de ani, TRĂIEȘTE și arată chiar mai bine decât în ziua morții. VIDEO
IMAGINEA care demonstrează ca o LEGENDARĂ VEDETĂ, împușcată mortal în urmă cu 20 de ani, TRĂIEȘTE și arată chiar mai bine decât în ziua morții. VIDEO

IMAGINEA care demonstrează ca o LEGENDARĂ VEDETĂ, împușcată mortal în urmă cu 20 de ani, TRĂIEȘTE și arată chiar mai bine decât în ziua morții. VIDEO

Legendarul rapper american Tupac Shakur, ucis în urmă cu aproape 20 de ani, ar fi în viață și arată ca înainte de 7 septembrie 1996, ziua fatidică în care a fost ciuruit de gloanțele trase dintr-un Cadillac alb.

Aserțiunea a fost determinată un o imagine, de tip selfie, inclusă într-un film urcat recent pe Youtube. Tipul din fotografie îi seamănă leit. ”De fapt nu îi seamnă, e chiar el. Are aceleași sprâncele și buze. Plus că are barba-cioc al lui Tupac”, comentează unul dintre internauți, surprins de asemănarea izbitoare dintre cei doi și preluat de Daily Mail.

Nu e prima oară însă când adepții teoriilor conspiraționiste susțin că regretatul solist, considerat de mulți cel mai mare rapper al tuturor timpurilor, și-ar fi înscenat moartea și s-ar fi mutat în Cuba, sătul de atenția obsesivă care i se acorda.

Filmulețul continuă să strângă vizualizări – 1,5 milioane până în prezent – iar fanii să se certe isteric între ei. ”E viu”, scrie un utilizator de Youtube. ”Știu că dorim cu toții să se întoarcă din morți”, spune unul. ”Oricine susține că Tupac e viu e un idiot. În ziua de astăzi, nu te mai poți ascunde așa că nu vă mai amețiți cu teorii prostești”, comentează un alt internaut.

Teoriile conspirației au fost alimentate în 2012 chiar Suge Knight, fost director al casei de discuri Death Row, care sugera că Tupac ar putea fi în viață din moment ce s-a aflat la fața locului în noaptea fatidică, el însuși fiind rănit, dar nu a reușit să vadă trupul lovit de gloanțe al rapperului.

Ce s-a întâmplat în 7 septembrie 1996 și după

În noaptea de 7 septembrie 1996, Tupac a fost prezent la meciul de box dintre Mike Tyson și Bruce Seldon ce a avut loc la MGM Grand în Las Vegas. După acel meci, unul dintre asociații lui Suge Knight l-a văzut pe Orlando „Baby Lane” Anderson în holul MGM Grand și l-a anunțat pe Tupac de prezența acestuia, Tupac atacându-l. Cei care erau cu Tupac l-au lovit și ei de asemenea pe Orlando Anderson. Bătaia a fost înregistrată pe sistemul de supraveghere al hotelului.

Cu câteva săptămâni înainte, Anderson și câțiva membrii din Crips l-au jefuit pe unul dintre membrii casei de discuri Death Row într-un magazin de încălțăminte, precipitând atacul lui Tupac. După confruntarea sa cu Anderson, Tupac s-a urcat în mașina lui Suge Knight, o limuzină neagră (BMW 750i), împreună cu membrii grupului „The Outlawz” și gărzile de corp pentru a merge către clubul deținut de Death Row, Clubul 662. La 10:55 pm, mașina a oprit la un semafor timp în care Tupac a fost fotografiat. Knight. Au fost lasati sa plece fara a fi amendați câteva minute mai târziu. În jurul orei 23:15, a apărut un Cadillac alb din care s-a tras în mașină lui Suge Knight, gloanțele nimerindu-l atât pe Suge Knight, cât și pe Tupac, cel din urmă fiind grav rănit. După împușcături, Tupac a fost dus la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, unde a fost tratat timp de șase zile, dar a murit din cauza problemelor pulmonare. Pe 13 septembrie 1996, la 04:03 am, Tupac Shakur a fost declarat mort. După acestea, corpul lui Tupac a fost incinerat, iar cenușa sa a fost împrăștiată în Oceanul Pacific, o parte din cenușă fiind amestecată cu marijuana de membrii grupului „The Outlawz”. Familia și prietenii au împărțit restul cenușei într-o ceremonie ce a avut loc în Soweto, Africa de Sud. Ceremonia a fost amânată însă până-n 16 iunie 1997, când Tupac ar fi urmat să împlinească 26 de ani.

(Surse: Daily Mail, Wikipedia)