Actorul adorat de milioane de fani, rănit grav în atacurile din Gaza

Actorul adorat de milioane de fani, rănit grav în atacurile din Gaza Idan Amedi. Sursa foto: Instagram

Starul Idan Amedi se numără printre victimele războiului din Gaza. Acesta a fost grav rănit în atacurile din enclavă. Fanii acestuia au fost șocați de veste.

Războiul din Gaza continuă să facă victime. Printre acestea se numără unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Israel. Idan Amedi, recunoscut atât pentru rolul său din popularul serial israelian „Fauda”, cât și pentru vocea inconfundabilă a fost grav rănit.

Idan Amedi, rănit în războiul din Gaza

Starul din serialul israelian Fauda a fost rănit în urma atacurilor masive din Gaza. Familia acestuia este extrem de afectată de această situație.

Rudele actorului Idan Amedi au făcut tot posibilul pentru ca acesta să primească îngrijirile medicale de care are nevoie.  Astfel, acesta a fost transportat cu avionul la spitalul Sheba din Tel Hashomer pentru tratament medical de urgență.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rudele fac apel la fanii acestuia

Renumitul actor  se află în stare gravă în prezent. Pentru a-l feri de durerile atroce, medicii au luat decizia de a-l seda. Rudele lui Amedi fac apel la fanii acestuia.

Idan Amedi.Actorul adorat de milioane de fani, rănit grav în atacurile din Gaza

Idan Amedi. Sursa foto: Instagram

Verișoara Ayelet a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, îndemnând-ui pe cei care îl îndrăgesc să se roage pentru el.

Erau îndeamnă pe toți cei care i-au apreciat talentul să „oprească totul și să se roage” pentru recuperarea acestuia.

Actorul adorat de milioane de fani, rănit grav în atacurile din Gaza

Actor din serialul Fauda. Sursa foto: Instagram

Care este starea actorului Idan Amedi

În același timp, tatăl acestuia a le-a transmis fanilor actorului că viața acestuia nu a fost pusă în pericol.

Colegii actorului i-au transmis acestuia toate gândurile bune, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Dorim să împărtășim cu toată lumea că Idan Amedi a fost rănit în acțiune în Gaza. Idan este unul dintre cei mai buni, mai calzi și mai pasionați oameni, iubit de noi toți. Dragostea lui pentru muzică este o parte foarte specială a setului nostru. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea lui și a familiei sale în acest moment. Împreună să ne rugăm pentru recuperarea completă și rapidă a lui Idan ”, a fost mesajul publicat pe contul oficial al serialului Fauda.