Evenimentul Zilei > Monden > Ibrahimovic, revelion cu o jurnalistă de 29 de ani. Vecinii i-au dat de gol
Ibrahimovic, revelion cu o jurnalistă de 29 de ani. Vecinii i-au dat de gol

Ibrahimovic, revelion cu o jurnalistă de 29 de ani. Vecinii i-au dat de gol

Fotbalistul Zlatan Ibrahimovic și-a petrecut revelionul cu o frumoasă jurnalistă italiană în vârstă de 29 de ani. Informațiile au apărut într-o publicație italiană care surse din rândul vecinilor.

Fotbalistul Zlatan Ibrahimovic a petrecut revelionul cu o jurnalistă italiană, acasă la acesta. Informația a fost dezvăluită de revista Oggi. Atacantul lui Milan este, de 19 ani, într-o relație cu modelul suedez Helena Seger (50 de ani). Cei doi au împreună doi copii.

Conform unei surse citate de publicația italiană, Ibrahimovic a petrecut noaptea dintre ani împreună cu Diletta Leotta (29 de ani).

„Au petrecut împreună de la 21:20 până puțin după miezul nopții. Apoi luminile s-au stins și nu s-au mai aprins deloc”, a povestit sursa citată de jurnaliști.

Idila dintre Ibrahimovic și jurnalistă

De altfel, nu este prima oară când cei doi, Zlatan și Diletta, au fost văzuți împreună. Ei s-au cunoscut în urmă cu câteva luni când au filmat o reclamă comercială. De atunci au apărut numeroase zvonuri legat de faptul că între ei există mai mult decât o relație de prietenie.

Mai mult, în vară, Zlatan Ibrahimovic și jurnalista au fost surprinși la o cină romantică. Ei au luat masa într-un restaurant de lux din Sardinia.

Noile informații despre relația dintre fotbalist și jurnalistă au apărut după ce aceasta a fost văzută în compania unui actor. Diletta Leotta și actorul Can Yaman (31 de ani) au petrecut cinci zile romantice într-un hotel din Roma.

Cine este Dilleta Leotta

Diletta Leotta a devenit cunoscută ca prezentatoare Sky Sport, unde se ocupa de partidele de fotbal din Serie B. De loc din Sicilia, jurnalista a absolvit Facultatea de Drept, în 2015. Ea nu a profesat, însă, niciodată în acest domeniu. A început o carieră în televiziune și a înregistrat succesul.

Frumusețea ei a fost recunoscută în urmă cu zece ani, când a câștigat titlul „Miss Elegant“ la concursul Miss Italia. Diletta Lorreta este foarte populară și în mediul online, având 7,3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.