Kanal D pregăteşte „Discote-K“, un show de comedie ce va începe în toamnă la postul turcesc și despre care se spune că va provoaca hohote de râs. Despre ce este vorba am aflat de la cineva implicat direct, Mutu, alias actorul Vlad Corbeanu, „candidatul independent la preşedinţie care și-a propus să salveze țara prin râs”.

– EVZ: De ce să ne uităm la „Discote-K”?

-Vlad Corbeanu: De ce să ne uităm??? Pai cum să nu ne uităm? Nu vrem să râdem? Nu vrem să avem o seară pe săptămână în care să uităm de toate problemele cotidiene și să ne întărim abdomenul fără să mergem la sala, ci doar prin râs? Să nu ne uităm la opt actori demenți într- o emisiune dementă regizată de unul și mai dement? Să nu vrem să ne depășim limitele în ce privește râsul?

– Te-ai lansat în bătălia prezidențială…

– Da, mi-am lansat candidatura pentru alegerile prezidențiale. Inițial, personajul Mutu s-a lansat în această cursă, ca independent, dar imediat a fost cooptat și susținut de către cel mai tare partid posibil, „Partidul Discote-K”. Într- o țară în care lumea s-a săturat de vorbe aruncate în vânt în campanie de către alți candidați, Mutu și partidul său vin cu fapte, nu cu vorbe. Mutu e cel mai sincer candidat posibil la cea mai înaltă funcție în Stat. El nu are legătură cu politica, ci are propria lui politică: „fapte nu vorbe”. Pentru că Mutu vorbește pe limba lui și singurul care-l înțelege e purtătorul său de cuvânt, Ionuț Toader, e nevoit să vorbească cât mai puțin și să facă cât mai mult.