Evenimentul ZileiActualitateIată cum arată CLASAMENTUL celor mai SEXY orașe din România

Iată cum arată CLASAMENTUL celor mai SEXY orașe din România

Iată cum arată CLASAMENTUL celor mai SEXY orașe din România
O analiză realizată de urbanizehub.ro ne arată că orașele din țară pot fi și... sexy. Sursa citată a întocmit chiar și o irerahie în acest sens.

O companie românească, Tree Works, a elaborat un algoritm propriu de monitorizarea a datelor publicate pe net – Zelist Monitor. Acest algoritm, identifică toate menționarile făcute on-line pe unele cuvinte cheie. Studiul se bazează pe menționările din presă a succesului sau insuccesului unei echipe sportive locale, pe criticile aduse administrației publice locale, pe reușitele sau nereușitele primarilor din oraș și pe modul în care populația se raportează la orașul în care locuiesc.

În urma acestui studiu, cei de la urbanizehub.ro au anunțat că situația din clasament stă în felul următor: 

 1. Cluj-Napoca
 2. Sibiu
 3. Suceava
 4. Brașov
 5. Timișoara
 6. Iași
 7. Contanța
 8. Alba-Iulia
 9. Vaslui
 10. Bistrița
 11. Giurgiu
 12. Arad
 13. Botoșani
 14. București

„Totul a plecat de la o campanie românească, Tree Works, care a elaborat un altgoritm propriu de monitorizare a datelor publicate pe Internet – Zelist Monitor. Acest algoritm identifică toate menționările făcute on-line pe unele cuvinte cheie. Astfel, ne-au ajutat să culegem de pe net toate menționările despre București și cele 40 de reședințe de județ, în ultimul an. În total, au fost 18 milioane de menționări”, susțin cei de la urbanizehub.ro.

 


Accesează: