Evenimentul ZileiActualitateIaşi. Codruța Pantazi, fost procuror, găsită moarta alături de o vecină

Iaşi. Codruța Pantazi, fost procuror, găsită moarta alături de o vecină

Iaşi. Codruța Pantazi, fost procuror, găsită moarta alături de o vecină
Tragedie la Iaşi. Codruța Pantazi, fost procuror, cumnata fostului primar Dumitru Pantazi, a fost găsită moartă ieri în jurul prânzului alături de vecina sa.
Iaşi. Codruța Pantazi, fost procuror, a fost găsită moarta alături de vecina sa. Cele două femei au fost găsite moarte în casă.

Fostul procuror Codruţa Pantazi era cumnata fostului primar al municipiului Paşcani, Dumitru Pantazi. Anchetatorii spun că cele două femei s-au intoxicat cu monoxid de carbon.  Cele două femei au fost găsite ieri fără viață  într-o casă din suburbia Lunca.

Tragedie în justiţia din Iaşi, unde un fost procuror a fost găsit sâmbătă, 16 ianuarie, fără suflare în propria locuinţă alături de o vecină.

Codruţa Pantazi, fost procuror, şi vecina acesteia, au murit

Conform anchetatorilor, cele două femei s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Ele au fost descoperite în jurul prânzului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat cadavrele a două femei. Una de 61 de ani, respectiv 62 de ani.
Conform primelor informaţii, a doua victimă este o femeie care o ajuta pe Codruţa Pantazi la treburile casnice. „Una dintre victime venise la locuința fostului magistrat pentru a vedea ce face. Este vorba de o femeie ce o ajuta la treburi gospodărești”.

Fostul procuror din Iaşi, Codruța Pantazi, a fost găsită moartă în propria locuinţă

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.
„Ieri, în jurul orei 12.30 am fost sesizați despre faptul că două femei au fost găsite decedate în anexa locuinței uneia dintre ele, din municipiul Pașcani. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat cadavrele a două femei, de 61 de ani, respectiv 62 de ani.
În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă si s-a dispus efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului, iar cercetările continuă”, se arată în comunicatul remis de IPJ Iași, relatează newspascani.

Accesează: