Evenimentul Zilei > Actualitate > Un artist celebru îi DESFIINŢEAZĂ pe Pantazi, Tapalagă, Coldea, Kovesi
Un artist celebru îi DESFIINŢEAZĂ  pe Pantazi, Tapalagă, Coldea, Kovesi

Un artist celebru îi DESFIINŢEAZĂ pe Pantazi, Tapalagă, Coldea, Kovesi

Paul Hitter a revenit cu o postare extrem de critică la adresa jurnalistului Pantazi ironizându-l la modul cel mai dur despre intervenţia sa de la Casa Albă. În postare aminteşte de penibilul situaţiei dar şi despre cunoştinţele sale de limba engleză. Au fost vizaţi Tapalagă, DIGI, ONG-urile, Goţiu, Pralong, Coldea, Koveşi cerându-le să plece pentru că ei sunt: "mlaştina din care nu mai ieşim".

"Domnu' Pantazi il intreba pe Trump cum facem sa drain the swamp la noi aicisa' pe Dambovita! Atata tupeu! Pai domn Pantazu daca vrei sa drain the swamp, incepe cu tine. Fa-ti bagajele si dispari. Ia-l si pe Tapalaba, si pe aia de la Digi, ia si ONGurile, si #rezistentii de carton, ia-l pe Gotiu, pe Chichichicaru, ia-l pe Jegannis, pe Macovei, pe Liceanu', ia-o si pe Pralong, pe Pipipipipidi, ia-l si pe Coldea, pe Codruta Luluta, plecati. Toti! Voi sunteti mlastina din care nu mai iesim. Oportunisti, pupincuristi, securisti, mincinosi, deontologi, plecati. Nu il uita pe CTP, Mandruta, Guran. Plecati odata sa ne revenim la normal ca ne-ati terorizat deja. Ti se mai zburleste parul pe tine coane?" a scris artistul pe contul de Facebook.

Paul Hitter este un artist plastic român apreciat la nivel mondial care trăieşte şi se hrăneşte din artă, impresionând peste tot datorită lucrărilor sale deosebite. La noi este cunoscut şi datorită reacţiilor sale foarte aspre de pe contul său de socilaizare unde atacă teme despre politicieni, despre evenimentele din societate, despre cei din stradă "rezist", despre Iohannis… Pe scurt este foarte atent şi critic la tot ceea ce se întâmplă pe scena politică dar nu numai.