Ianis Hagi și-a dus viitoarea soție într-o vacanță de lux. Ce destinație au ales tinerii îndrăgostiți

Ianis Hagi și-a dus viitoarea soție într-o vacanță de lux. Ce destinație au ales tinerii îndrăgostiți Ianis Hagi și elena Tănase. Montaj foto EVZ. Sursa poze: Instagram

După ce a cerut-o de soție, Ianis Hagi și iubita sa, Elena, au plecat într-o vacanță de lux în străinătate. Cei doi îndrăgostiți nu s-au dus să se distreze singuri, ci alături de un apropiat al fotbalistului.

Ianis Hagi și Elena Tănase au plecat în vacanță, la scurt timp după ce s-au logodit. În această escapadă a venit și fotbalistul Denis Alibec, un apropiat al fiului lui Gică Hagi. Aceștia au publicat deja primele fotografii din destinația de lux.

Ianis Hagi și Denis Alibec s-au fotografiat la piscină. Farul Constanța, echipa pentru care evoluează Denis Alibec, a început deja pregătirile pentru startul preliminariilor Champions League, dar prietenul fiului lui Gică Hagi a avut nevoie de o vacanță.

Ianis-Hagi-si-Denis-Alibec.v1

Sursă Instagram

Ianis Hagi urmează să se căsătorească

Înainte de a pleca în vacanță, jucătorul lui Rangers, Ianis Hagi, a cerut-o de soție pe Elena Tănase, o tânără de origine aromână. Cei doi sunt împreună de mai mulți, iar fiul lui Gică Hagi a simțit să facă pasul cel mare. Fotbalistul și iubita lui s-au logodit la Paris.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care au aflat.

Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici. E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!”, a declarat antrenorul lui Farul, potrivit digisport.ro.

Tatăl logodnicei lui Ianis Hagi este Dimciu-Palavoti Tănase, un cunoscut om de afaceri, prieten cu Gică Hagi. Viitoarea noră a antrenorului este moștenitoarea mai multor afaceri în domeniul construcțiilor, dar și în agricultură.

Aceasta locuiește în continuare în România și merge cât de des poate în Scoția pentru a se întâlni cu Ianis, care activează ca fotbalist la Glasgow Rangers. Ea a avut grijă de el și când a fost accidentat și a avut nevoie de îngrijiri speciale. Cei doi își arată iubirea pe rețelele de socializare cu fiecare ocazie.