Cine este Elena Tănase, viitoarea noră a lui Gică Hagi. Ianis Hagi o să se însoare cu moștenitoarea unui adevărat imperiu

Cine este Elena Tănase, viitoarea noră a lui Gică Hagi. Ianis Hagi o să se însoare cu moștenitoarea unui adevărat imperiu Ianis Hagi și elena Tănase. Montaj foto EVZ. Sursa poze: Instagram

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Elena Tănase. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, însă au ținut relația departe de ochii curioșilor. Astfel, puțină lume cunoaște detalii despre cea care urmează să devină nora lui Gică Hagi.

După cum s-a putut vedea în imaginile postate pe Instagram, Ianis Hagi și-a dus iubita la Paris. Acesta a pregătit cererea în căsătorie până în cel mai mic detaliu. Înconjurată de flori, într-un peisaj de poveste cu Turnul Eiffel aproape, Elena Tănase a fost cerută în căsătorie de către fiul lui Gică Hagi.

Cine este Elena Tănase, viitoare soție a lui Ianis Hagi

Cu toate că cei doi îndrăgostiți au fost extrem de discreți, în mass-media au apărut mai multe informații despre frumoasa tânără. Se pare că Gică Hagi ar fi foarte bun prieten cu viitorul lui cuscru. Regele fotbalului românesc a fost surprins la botezul copilului fratelui Elenei Tănase.

Nu este de mirare că cei doi cuscrii se cunosc, dat fiind faptul că amândoi sunt aromâni înstăriți. Elena Tănase s-a bucurat mereu de o viață de lux. Tatăl acesteia, Dimciu-Palavoti Tănase, este un cunoscut om de afaceri. Viitoarea noră a lui Gică Hagi este moștenitoarea mai multor afaceri în domeniul construcțiilor, dar și în agricultură.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceasta locuiește în continuare în România și merge cât de des poate în Scoția pentru a se întâlni cu Ianis, care activează ca fotbalist la Glasgow Rangers. Mai mult, în presă s-a scris că pe toată perioada cât fotbalistul a fost accidentat și a avut nevoie de îngrijiri speciale, Elena i-a fost permanent alături. Aceasta a fost și persoana care s-a îngrijit ca sportivul să aibă o alimentație corectă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ianis Hagi (@ianishagi)

Gică Hagi nu-și mai încape în piele de fericire

La scurt timp după ce Ianis Hagi a făcut publice imagini de la logodnă, Gică Hagi a avut o reacție. Antrenorul Farul Constanța a recunoscut că este extrem de fericit:

„O bucurie! Bravo lui că își asumă, ia decizii, e responsabil! Un copil liniștit, care știe ce face în viață. Eu ca părinte sunt foarte, foarte liniștit. (n.r. v-a luat prin surprindere?) Pe mine? Am aflat printre primii. S-a întâmplat între ei doi. Cum le-am spus și lor, să se împace bine unul cu celălalt. Foarte fericit sunt!”, a spus Gică Hagi la un post TV.