Evenimentul Zilei > Sport > Ianis Hagi riscă să rămână fără antrenor
Ianis Hagi riscă să rămână fără antrenor

Ianis Hagi riscă să rămână fără antrenor

Ianis Hagi riscă să rămână fără antrenor. Formația pentru care evoluează și fiul lui Gică Hagi, Glasgow Rangers, ar putea să se despartă, în pauza competițională din vară, de antrenorul principal Steven Gerrard.

Ianis Hagi riscă să rămână fără antrenor. După ce a obținut performanțe notabile la conducerea băncii tehnice a scoțienilor, pe care i-a calificat în optimile de finală din Europa League și i-a adus foarte aprope de cucerirea titlului, fostul jucător legendar al „cormoranilor” recunoaște că visează să revină cât mai curând, din postura de antrenor, la trupa de pe arena „Anfield Road”.

Alb-roșiii trec printr-o perioadă dificilă în Premier League, iar presa din „Albion” scrie că șefii lui Liverpool se gândesc tot mai serios să-i propună o ofertă tânărului tehnician în vârstă de 40 de ani, care a evoluat în nu mai puțin de 504 meciuri pentru echipa din Merseyside.

„Primesc des această întrebare, dar vom vedea ce va fi. Mi-ar plăcea să fiu antrenorul lui Liverpool, într-o zi. Acesta este, cu siguranță, un vis pentru pentru mine. E un club care înseamnă totul pentru mine, însă, în acest moment, Liverpool are un manager” a răspuns tehnicianul grupării de pe „Ibrox Stadium”, atunci când a fost chestionat de jurnaliști.

Gerrard îl elogiază pe Klopp

Deși Liverpool a ajuns deja la patru înfrângeri consecutive în campionat și e la douăzeci și două de puncte în spatele liderului Manchester City, Stevie G. are numai cuvinte de laudă la adresa neamțului Jurgen Klopp.

„Klopp a reușit performanțe incredibibile de când a venit pe Anfield, iar succesele pe care le-a avut Liverpool în ultimii ani i se datorează, în mare măsură, lui. Dacă nu e cel mai valoros antrenor, atunci e sigur unul dintre cei mai buni din lume” l-a elogiat Gerrard pe germanul de 53 de ani, cu care „cormoranii” au câștigat Liga Campionilor, în 2019.

Klopp nu se gândește la plecare

Jurgen Klopp admite că elevii săi nu sunt într-o formă excelentă, însă declară răspicat că nu ia în calcul să părăsească formația de pe „Anfield”.

„Care sunt mai exact zvonurile? Că eu plec sau că eu voi fi demis? Vă spun foarte clar că nu am nevoie de nicio pauză, iar despre problemele personale nu îmi face plăcere să vorbesc. Știu că mulți sunt dezamăgiți de rezultatele echipei, iar eu sunt responsabil. Cred însă că jocul nostru arată destul de bine” a afirmat tehnicianul născut la Stuttgart.

Ianis Hagi riscă să rămână fără antrenor