Cât valorează Ianis Hagi. Glasgow Rangers l-a pus pe lista de transferuri

Cât valorează Ianis Hagi. Glasgow Rangers l-a pus pe lista de transferuri Ianis Iagi. Sursa foto: Arhivă EVZ

Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe Hagi este la un pas de a se despărți de Glasgow Rangers. Ianis Hagi, care a petrecut sezonul împrumutat la Alaves, a jucat în total 27 de meciuri. Fotbalistul român a marcat două goluri.

Ianis Hagi a fost scos la vânzare de clubul Glasgow Rangers

Numărul 10, în vârstă de 25 de ani, care a petrecut sezonul împrumutat în Spania, a evoluat sub așteptări în La Liga. S-a anunțat că Hagi, care se pregătea să revină în Scoția, a fost trecut de această dată pe lista de vânzări de către clubul său.

Mai exact, după patru ani și jumătate în care a fost sub contract cu Glasgow Rangers, șefii echipei de pe Ibrox Park au decis să îl scoată la vânzare pe Ianis Hagi. Clubul încearcă să-l vândă cu un an înainte de finalul contractului.

Rangers i-a stabilit prețul lui Hagi, fotbalistul care acum doi ani valora 7 milioane de euro. Suma stabilită de Glasgow Rangers este de 3,5 milioane de euro. Mai exact, este suma pentru care a fost cumpărat de la Genk.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Ianis Hagi. Sursa foto: Facebook

Visul lui Gheorghe Hagi s-ar putea împlini

Gheorghe Hagi nu a ascuns niciodată faptul că visul său a fost ca și Inanis să joace la echipa sa de suflet. În trecut a declarat: „Sunt mândru că joc pentru Galatasaray. Sper că și fiul meu va purta tricoul Galatasaray într-o zi”.

Rangers a refuzat o ofertă pentru Ianis de la Maccabi Tel Aviv în vara anului trecut, preferând să-l împrumute la Alaves. La acel moment, scoțienii și-au dorit în schimbul lui Hagi Jr. 5,5 milioane de euro, dar israelienii au oferit cu două milioane de euro mai puțin. În acest moment, cota de piață a lui Hagi, potrivit transfermarkt.com, este de 2,5 milioane de euro.

„Dintre cei 10 fotbaliști care vor reveni după împrumuturi, Ianis Hagi are cele mai mari șanse de a evolua la Rangers în sezonul 2024/2025”, au scris sâmbătă cei de la Football Scotland.

Prima echipa interesată de Ianis Hagi după ce acesta a fost scos la vânzare, este Galatasaray. Informația a fost dezvăluită de publicația din Turcia, fanatik.com.