Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, crede că ardelenii sunt vânați de arbitri. „Bursucul” a răbufnit după ce campioana ultimelor două sezoane a remizat, sâmbătă, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 0-0. Azi, Bogdan Mara, oficialul echipei din Gruia, a afirmat că se teme de o coaliție care să bareze drumul CFR-ului către un nou titlu.

„Am jucat foarte multe meciuri în Europa în acest sezon și nu am avut probleme de arbitraj. De ce se poate acolo și la noi nu? Nu înțelegem de ce la un meci de o asemenea intensitate nu a fost delegat un arbitru cu experiență, cu ecuson FIFA! Chivulete nu are experiență. Drept dovada, a stricat acest meci! În meciul acesta, arbitrajul a fost total împotriva noastră!

Simțim această tentă în mult mai multe meciuri. Bogdan Planic a luat roșu direct și a luat o singură etapa suspendare. Culio, când a luat două galbene cu Sepsi, a stat 2 etape. Adi Păun a fost suspendat 3 etape fără să ia cartonaș roșu, iar la Dan Petrescu nici nu mai vorbim, la câte etape de suspendare a avut.

Chiar nu înțelegem lucrurile acestea! Sincer, ne e mare teamă să nu fie o coaliție împotriva noastră. Când ești pe primul loc, oamenilor nu prea le place! Suntem singura echipă care am intrat în grupe în Europa și a trecut de ele”, a spus Mara la Pro X.