Evenimentul Zilei > Politica > I-a aruncat mânușa ministrului Economiei. „Candidează. Să fie o luptă dreapta”
I-a aruncat mânușa ministrului Economiei. „Candidează. Să fie o luptă dreapta”

I-a aruncat mânușa ministrului Economiei. „Candidează. Să fie o luptă dreapta”

După ce și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, deputatul PMP Ion Cupă și-a exprimat dorința ca în cursă să i se alăture și ministrul Economiei  Virgil Popescu,  liderul PNL Mehedinți.

Apropierea scrutinului din 27 septembrie, alegerile locale, înfierbântă lucrurile în lumea politică. S-a ajuns la provocări precum „candidează cu mine”. Politicienii își arată mușchii lăsând să se vadă că nu le pasa de contracandidați.

„Mi-ar fi plăcut să îl am în competiția pentru președintele de CJ pe domnul Virgil Popescu, dar nu este târziu! Mai are o zi la dispoziție să își depună candidatura!”, a declarat Ion Cupă.

Deputatul i-a lansat o provocare pe ultima sută de metri ministrului Virgil Popescu și anume intrarea în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Cupă este singurul deputat care vine să candideze pentru partidul său la o funcție înaltă în administrația publică locală. Întrebat de ce consideră că alți colegi nu i-au urmat exemplul, deputatul PMP a răspuns că cel mai probabil nu au vrut să renunțe la fotoliul de parlamentar.

„Probabil nu au venit aici să candideze pentru a nu renunța la confortul mandatului de parlamentar. Eu am renunțat la acest lucru și am intrat în această luptă nu ușoară. De aceea mi-am depus astăzi candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

În ceea ce privește situația liberalilor, Cupă a mărturisit că și-ar fi dorit să-l aibă drept rival pe președintele PNL Mehedinți, ministrul Virgil Popescu.

Deși astăzi este ultima zi în care își poate depune candidatura, Cupă i-a lansat totuși ministrului această provocare:

„De exemplu, la PNL! Eu l-aș fi vrut în competiție pe domnul Virgil Popescu, dar eu vă spun că nu este târziu, și de față cu colegii mei îi solicit să vină, mai este o zi, să vină să își depună candidatura, ca să fie o luptă dreaptă și să poată să ocupe o funcție foarte puternică în România și atunci să îi spunem să trăiți, sunteți foarte bun!”, a declarat Ion Cupă, potrivit Cancan.