Hotelurile de 5 stele din stațiunea Kemer, contestate de turiști

Hotelurile de 5 stele din stațiunea Kemer, contestate de turiști Sursa Foto: Arhiva EVZ

Stațiunea Kemer din Turcia este apropiată de Antalya și preferată de turiștii care vor all inclusive. Drept urmare cei care au fost cazați la hotelurile din zonă au lăsat și recenzii pentru hoteluri. Unul dintre cele vizate este Akra kemer, hotel de 5 stele, all inclusive. Doar că oamenii spun că mâncarea lasă de dorit. ”Era aceeași mâncare în fiecare zi pentru cină și prânz!

Nu au schimbat meniul deloc, ceea ce a fost dezamăgitor, de asemenea. Mâncarea era din diferite zone: italiană, turcă, asiatică și fructe de mare și era toată oribilă. Și serviciul a fost foarte slab. Am fost în Turcia de peste 10 ori și acest hotel este în general ok.

Stațiunea e ok, hotelurile nu prea

Dar nu vă lăsați păcăliți de recenziile „uimitoare”. NU este de 5* și nu mă voi întoarce la acest hotel”, a scris o turistă. De asemenea nici Club Med Palmiye, următorul pe listă nu pare să fie pe placul tuturor. Vorbim tot despre un resort de 5 stele. ”Dezamăgitor, nu vă așteptați ca un membru al personalului să vă întrebe dacă doriți ceva de băut.

Va trebui să încolțiți unul dacă doriți apă sau vin! Dacă ești în căutarea unei mâncăruri bune și a sta o săptămână lângă piscină, atunci această stațiune este pentru tine. Dacă doriți să utilizați facilitățile de sporturi nautice ca atunci când vă convine, atunci rezervați la un alt furnizor de vacanțe de activitate” a spus un turist.

Ne puteți urmări și pe Google News
În Spania sunt temperaturi de 44 de grade la umbră

Sursa foto: Dreamstime

Serviciile printre cele mai criticate

Următorul pe listă este DoubleTree by Hilton Antalya-Kemer, un alt hotel de 5 stele. Doar că nici aici lucrurile nu sunt tot timpul roz. ”În cameră, minibarul nu este plin, nu există pahare, nu există apă, iar scaunul este murdar.

După apelul la recepție, nimic nu se schimbă. Vederea de la balcon este parcarea unde oamenii se plimba mereu. De două ori soțul a cerut să schimbe camera, dar nu a reușit sub nicio formă. Îngrozitor, nicio soluție la nicio problemă”, a scris o turistă.