Hotelierii de pe litoral se pregătesc pentru primii turiști. Oferte pentru minivacanța de Paști

Hotelierii de pe litoral se pregătesc pentru primii turiști. Oferte pentru minivacanța de Paști Litoral. Sursa foto: Dreamstime.com

Hotelierii de pe litoral se pregătesc să întâmpine primii turiști în perioada 1-6 mai. Astfel, aceștia vin cu numeroase variante de cazare, în funcție de buget și preferințe. De la pachete cu mic dejun și prânz, până la cele complete, care conțin și facilități precum piscină și SPA, toate sunt deja disponibile pentru rezervare.

Oferte de Paști. Cât costă un sejur pe litoral

De la finalul lunii aprilie, litoralul românesc va fi animat cu diferite evenimente. Între 26 și 29 aprilie va avea loc festivalul de muzică „Hustle” în Costinești. De asemenea, între 1 și 7 mai, turiștii se pot lua parte la festivalul de muzică electronică „Suvawes”. În același timp, pe litoral vor fi sunt organizate și festivaluri culinare sau parade.

Încrezătorii că turiștii vor lua cu asalt litoralul, hotelierii au pregătit o varietate de oferte de cazare pentru minivacanța de Paști.

Oferte de cazare pentru vacanța de Paște

Oferte de Paște. Sursa foto: 39332342 © Fotodragstar | Dreamstime.com

Sejurul achiziționat prin agenție, mai ieftin

Hotelierii au pregătit mai multe tarife, de la cazare simplă fără mic dejun, până la pachete pentru perioada de 1 mai, Paște sau chiar pentru întreaga perioadă. Cele mai accesibile prețuri se găsesc prin intermediul agențiilor de turism.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, turiștii se pot îndrepta și spre alte stațiuni de pe litoral. La Eforie Nord, aceștia pot plăti de la 125 de lei pe noapte pentru o cazare la Eforie Nord. În schimb, doritorii primesc o camera dublă. La patru stele, prețurile pornesc de la 378 de lei pe noapte. Turiștii care aleg să își petreacă minivacanța de Paști la Neptun, pot găsi oferte de cazare pornind de la 196 de lei pe noapte.  În cazul unui hotel de patru stele, prețul pornește de la 236 de lei, având mic dejun inclus.

Litoralul românesc

Scad prețurile pe litoralul românesc, la final de sezon. Sursa foto: Dreamstime

Oferte de cazare pentru minivacanța de Paști

Turiștii care nu vor să scape de orice grijă în vacanță pot opta pentru pachetele care includ și masa de Paști. Prețul este unul pe măsură, însă aceștia au parte și de facilități incluse, precum piscină, saună, SPA. De asemenea, hotelierii s-au pregătit și pentru familiile cu copii. Astfel, pe perioada sejurului, cei mici pot participa la diferite ateliere.

„În hotelul nostru pachetul pornește de la 3.400 de lei pe noapte pentru doi adulți și include trei nopți de cazare, în perioada 3‑6 mai, o cină, prânz pascal cu muzica live, primire tradițională cu cozonac, ouă și vin în noaptea Învierii dar și servicii speciale pentru cei mici cum ar fi vânătoare de ouă și atelier de încondeiat ouă. De asemenea, oaspeții noștri au acces gratuit la piscină interioară, la spa, jacuzzi și sala de fitness", a declarat Cristina Calispera, șef recepție la un hotel de patru stele din stațiunea Mamaia.