Evenimentul ZileiHoroscopHOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR 29 noiembrie 2021. Familia Biden și-a oferit serviciile chinezilor

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR 29 noiembrie 2021. Familia Biden și-a oferit serviciile chinezilor

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR 29 noiembrie 2021. Familia Biden și-a oferit serviciile chinezilor
Astăzi te pot bântui nişte „fantome” ale trecutului. Nu ceda nostalgiei, deciziile luate au fost cele mai bune la momentul respectiv. Pe seară, mare grijă la frig, la variaţiile de temperatură! Trebuie să eviţi excesele, exagerările, de orice fel, şi să nu-ţi iei niciun risc.

29 noiembrie

 

 

 

Pe 29 noiembrie s-au născut Jacques Chirac, Berry Gordy, Gaetano Donizetti, John Fleming, N.D.Cocea, Flavia Buref, Liviu Tudan, Mihai Mereuţă, Ramona Bădescu.

 

Tradiţional, în „Kalendar” este Ajunul Sf. Andrei. Este Noaptea Strigoilor şi a creaturilor malefice ale nopţii. Noapte Vampirilor, a strigoilor şi a Licantropilor, a vârcolacilor. Punctată în Vest, mai ales de americani cu o lună mai devreme. Câte bordeie, atâtea obiceiuri!

 

Nu mai repet, citiți, domniile voastre la https://evz.ro/eclipsa-de-luna-vesteste-vremuri-noi-horoscopul-lui-dom-profesor.html.

 

Dar trebuie să recunoaştem că oamenii albi, creştini, europeni sau care provin din Europa au cam aceleaşi obiceiuri vechi, de neconceput şi opuse celor din Orient ce să mai spunem de… China!

 

Am primit un articol din New York Post, de la un corespondent din State, articol important pe care îl împărtășesc cu domniile voastre.

 

Familia Biden și-a oferit serviciile unui consorțiu energetic uriaș, legat de guvernul chinez, pentru a-și extinde afacerile în întreaga lume. 

 De unde știm? Din cauza sutelor de e-mailuri care documentează afacerea găsită pe laptopul lui Hunter Biden, lăsat într-un atelier de reparații din Delaware în aprilie 2019. În noua sa carte, „ Laptop from Hell ”, apărută săptămâna trecută, cronicarul din New York Post, Miranda Devine, spune povestea:

James Gilliar, un fost ofițer britanic SAS în vârstă de 56 de ani, l-a cunoscut pe Ye Jianming, în vârstă de 40 de ani , când lucrau amândoi în Republica Cehă. Președintele CEFC.

CEFC este un conglomerat chinez, una dintre cele mai mari companii energetice din lume.

Sarcina lui Ye a fost să cheltuiască 1,5 miliarde de dolari cât mai repede posibil pentru a se asigura că Republica Cehă va deveni „Poarta de intrare în Uniunea Europeană” a Chinei, o prioritate a președintelui Xi.

 

În acest scop, Ye a cumpărat totul, de la o echipă de fotbal și o fabrică de bere la o companie aeriană, înainte de a fi numit „consilier economic special” al președintelui ceh Milos Zeman.

 

Acum el căuta un partener influent care să ajute la achiziții în alte locații din lume, care aveau o semnificație strategică pentru statul chinez.

 

Gilliar a avut o idee care ar putea ajuta: familia Biden. Gilliar a luat legătura cu Hunter Biden prin prietenul de încredere al familiei Biden, Rob Walker, un fost oficial al administrației Clinton a cărui soție, Betsy Massey Walker, fusese asistenta lui Jill Biden când era a doua doamnă.

Gilliar i-a trimis un e-mail lui Walker în februarie 2015 pentru a-l lauda pentru apariția lui Hunter la Beijing la o ședință a consiliului de administrație a fondului de investiții înființat de Hunter împreună cu fiul lui John Kerry, numit BHR.

„Hunter a fost grozav”, i-a scris Gilliar lui Walker. „Adevăratul șeic al Washingtonului.”

Câteva săptămâni mai târziu, i-a trimis un e-mail lui Hunter: „Mi-a fost clar că CEFC dorește să se angajeze în relații de afaceri suplimentare cu grupul nostru”.

Gilliar știa că CEFC era brațul capitalist al Inițiativei Belt and Road a președintelui Xi pentru a răspândi influența Chinei – și capcanele datoriilor – în întreaga lume. Nicio companie chineză nu și-a îndeplinit obiectivele cu mai multă exactitate decât CEFC și tânărul său președinte, care a fost supranumit „miliardarul Belt and Road” în presă.

Președintele Ye și-a transformat compania energetică provincială într-un colos din Fortune 500 practic peste noapte, o realizare descrisă de agenția de presă chineză Caixin drept „o altă mare enigmă în lumea miraculoasă a afacerilor chineze”. S-a bucurat de sprijinul președintelui Xi și a fost fost secretar general adjunct al ramurii de propagandă a guvernului, Asociația Chinei pentru Contacte de Prietenie Internaționale.

Într-un interviu rar cu Caixin la sediul palatului de marmură al CEFC din districtul luxos al Concesiunii franceze din Shanghai, Ye este portretizat ca un „rege pustnic” așezat pe un scaun de aur într-o „cameră care seamănă cu o sală mare a poporului, în miniatură”.

Membrii personalului în uniformă, purtând căști, trec pe lângă. „Majoritatea dintre ele erau femei tinere care purtau haine inteligente și fețe inexpresive.”

Fața lui Ye era „la fel de inexpresivă ca o statuie de piatră. În mijlocul împrejurimilor aurite, pantofii lui de pânză aveau o simplitate atrăgătoare. . . ”

 

„În activitățile sale publice ca antreprenor privat, Ye Jianming merge mereu alături de personalități politice străine importante. El a fost fotografiat cu lideri mondiali precum președintele israelian Peres, președintele turc Erdogan, președintele Ciad Déby și președintele Comisiei Europene Juncker. S-a întâlnit cu prințul moștenitor de Abu Dhabi, iar prim-ministrul Bulgariei a organizat o sărbătoare pentru a-i ura bun venit.”

 

În iarna lui 2015, președintele Ye și directorul executiv al CEFC Jianjun Zang, alias „Directorul Zang”, au zburat la Washington, DC. O întâlnire cu Ye a fost programată în jurnalul lui Hunter pentru 7 decembrie 2015, într-o săptămână care a fost un vârtej de petreceri de Crăciun consecutive găzduite de Joe și Jill la reședința vicepreședintelui de la Observatorul Naval.

 

Unul dintre foștii săi asociați, care a vorbit sub rezerva anonimatului, crede că Hunter l-a adus pe președintele Ye să-l întâlnească pe Joe la una dintre acele petreceri. Nu există nicio indicație despre o astfel de întâlnire pe laptop, dar Hunter a avut un tipar de a prezenta asociați de afaceri lui Joe când au venit în DC.

 

După o experiență frustrantă într-o altă afacere cu China ca partener minoritar la firma de capital privat BHR, în care ziua de plată nu avea să vină până la sfârșitul vieții fondului, Hunter și unchiul său Jim Biden doreau mai mult control asupra parteneriatului CEFC și un venit regulat curent, lunar, dacă se poate.

 

Intră în scenă Tony Bobulinski. Ofițerul de navă devenit investitor instituțional bogat a fost recomandat de Gilliar pentru a construi ceea ce plănuiau să fie o firmă de investiții de clasă mondială, numită SinoHawk, numită după zburătoarea preferată al răposatului frate al lui Hunter, Beau, șoimul.

 

În decembrie 2015, Gilliar i-a spus lui Bobulinski că are nevoie de ajutor pentru structurarea unui joint venture chinez pentru „una dintre cele mai importante familii din Statele Unite”.

 

Planul a fost de a „construi o firmă de investiții precum Goldman Sachs”, scrie el într-un mesaj WhatsApp, ale cărui transcrieri au fost obținute separat de laptop.

 

„Familia este familia Biden”, va dezvălui în curând Gilliar. Joe, care a anunțat că nu va candida la președinte în 2016, va fi implicat activ odată ce va părăsi mandatul, iar Biden se așteaptă să curgă proiecte de miliarde de dolari prin companie, spune Gilliar.

 

Îl lasă pe Bobulinski să intre în ultima piesă a puzzle-ului în martie 2016: partenerul chinez al lui Biden este CEFC, care are „mai mulți bani decât Dumnezeu”, scrie el.

 

Cam în această perioadă, Bobulinski este prezentat lui Rob Walker, care îi spune că este „un proxy pentru Hunter Biden, Jim Biden și Bidens din întreaga lume”.

 

În cele din urmă, în februarie 2017, Gilliar îi trimite lui Bobulinski un mesaj WhatsApp în care îi spune că vrea să-i prezinte „partenerul” său.

„Cine este partenerul tău?” întreabă Bobulinski.

„Hunter Biden”, răspunde Gilliar.

Bobulinski este suspect. „Înțeleg că vrei să . . . ajută la conducerea lucrurilor în SUA, dar Hunter este [deja] aici.”

Gilliar: „Bani acolo, intenție acolo. . . lipsesc seturile de aptitudini. . . Trebuie să creăm cea mai bună platformă de tranzacții din istorie, iar ei nu au nicio idee.” Lui Bobulinski nu-i place faptul că Hunter „a fost dat afară din Marina SUA pentru consum de cocaină”.

„Dar el este super inteligent”, spune Gilliar. „Doar o mulțime de persoane care nu au performanță în jurul lor își folosesc numele. Are câțiva demoni, dar ești obișnuit cu aceștia, nu?

Bobulinski întreabă: „Este el factorul de decizie sau chinezul?”

Gilliar: „O platformă nouă. Cel mai bine discutăm față în față, dar eu sunt șoferul.”

Mai târziu, Bobulinski întreabă: „Ok, cine pune 10 dolari [milioane]?”

Gilliar: „Vehicul comun – jumătate dintre noi și apoi împărțit în mod egal – banii sunt deja în interior. Discutăm mai multe față în față.”

La trei săptămâni după ce tatăl său și-a părăsit mandatul, în 2017, Hunter a zburat la Miami cu Gilliar și Walker pentru a-l întâlni pe președintele Ye, care a fost acolo pentru Salonul Internațional Naval din Miami.

Ei au rezervat luni, 13 februarie 2017, la hotelul Nobu de la malul mării, de 700 USD pe noapte, și au programat prânzul cu chinezii pentru joi într-o cameră privată pentru 10 persoane la restaurantul Bourbon Steak din luxoasa JW Marriott Turnberry Resort & Spa, unde Ye stătea cu anturajul lui.

Dar Hunter a zburat acasă cu o zi înainte, la prânz. Se întâlnise deja cu Ye, la o cină privată de marți seara, la care președintele CEFC i-a făcut o ofertă prea bună pentru a fi refuzată: 10 milioane de dolari pe an, timp de minim trei ani, pentru „numai prezentări”, ca Hunter Biden. Va afirma ulterior într-un e-mail imperios adresat directorilor CEFC.

Voi ați sigilat noua alianță cu un cadou bogat – un diamant de 3,16 carate în valoare de 80.000 de dolari. Fotografiile pietrei uimitoare apar pe laptopul lui Hunter, împreună cu un raport de calificare care o listează ca fiind un „strălucitor rotund” de gradul F, cu o claritate „VS2” și o tăietură „excelentă”.

Cadoul nu ar fi putut veni într-un moment mai bun. Hunter se afla în mijlocul unui divorț urât de Kathleen, iar managerul său de birou, Joan Peugh, tocmai îi trimisese cea mai recentă dintr-o serie de facturi restante, un aviz de colectare a impozitelor din Districtul Columbia pentru 47.226,78 dolari.

Hunter i-ar fi spus lui Adam Entous din New York că a zburat la Miami pentru a-l întâlni pe președintele Ye doar în scopuri caritabile, în speranța că va asigura o donație către World Food Program USA, organizația nonprofit în a cărei consiliu a lucrat și pe care a folosit-o înainte ca acoperire, pentru activitățile sale de afaceri în străinătate.

 

Hunter a spus că a fost doar o întâmplare ca întâlnirea altruistă „s-a îndreptat către oportunități de afaceri” și a pretins că a fost surprins când Ye i-a dat diamantul. El nu a menționat coincidența fericită că partenerii săi de afaceri Gilliar și Walker au fost cu el în Miami pentru a încheia o afacere cu CEFC.

Dar diamantul a fost doar un aperitiv.

La nouă zile după întâlnirea lui Hunter din Miami cu Ye, 3 milioane de dolari sunt transferate într-un cont pentru compania lui Rob Walker, Robinson Walker LLC, de la State Energy HK Limited, o companie cu sediul în Shanghai, legată de CEFC, potrivit anchetei Chuck Grassley-Ron Johnson.

Pe 1 martie, încă 3 milioane de dolari sunt transferați către Robinson Walker de către aceeași companie. Ambele tranzacții sunt semnalate de către rețeaua de aplicare a infracțiunilor financiare a Departamentului de Trezorerie într-un „raport de activitate suspectă”, depus la comisiile Senatului ca „Document confidențial 16”.

Folosind documentul ca sursă, raportul Grassley-Johnson din 18 noiembrie 2020 spune: „La momentul transferurilor, State Energy HK Limited era afiliată la CEFC China Energy, care era sub conducerea lui Ye Jianming. În trecut, State Energy HK Limited a transferat fonduri către cel puțin o companie asociată cu asociatul de afaceri al lui Hunter Biden, Gongwen Dong. . .

Aceste tranzacții reprezintă o legătură directă între Walker și guvernul comunist chinez și, datorită asocierii sale strânse cu Hunter Biden, încă o legătură între aranjamentele financiare ale lui Hunter Biden și guvernul comunist chinez”.

Raportul Senatului concluzionează că „nu este clar care este adevăratul scop din spatele acestor tranzacții [6 milioane de dolari de la CEFC] și cine este beneficiarul final”.

Știm de pe laptop că Hunter a primit plăți regulate de la Robinson Walker. Un document listează 56.603,74 USD de la Robinson Walker drept venit pentru Rosemont Seneca Advisors, între iunie și decembrie 2017.

Rob Walker a plătit cel puțin 511.000 de dolari firmei Hunter Owasco în 2017, potrivit unui e-mail de la contabilul fiscal al lui Hunter, Bill Morgan.

Walker îi spune lui Bobulinski că rolul său în CEFC este „de a fi un surogat pentru H [Hunter] sau Jim atunci când evaluează oportunitățile, adică să sapă în Texas pe calea ferată de mare viteză cu unii dintre prietenii mei republicani. . . sau lovind noi țări și contacte în străinătate, unde lucrurile sunt călduțe, dar nu sunt suficient de fierbinți pentru ca H să se prezinte acolo, sau prea ciudat pentru ca H să fie prezent. . .”

Când Hunter nu se prezintă la o întâlnire programată trei zile mai târziu la New York, Gilliar îi spune lui Bobulinski că nu contează: „În marcă, este imperativ, dar în acest moment nu este esențial pentru a adăuga contribuții la afaceri”.

În acest moment, Gilliar îi explică lui Bobulinski că chinezii implicați în CEFC sunt „informați, astfel încât să înțeleagă valoarea adăugată” a numelui Biden.

 

Bobulinski rămâne tulburat de scandalurile lui Hunter, iar Gilliar, care se află în Australia cu directorul Zang în căutarea unor achiziții, este îngrijorat că s-ar putea retrage. Așadar, el aranjează să-l întâlnească pe Hunter luna următoare la Chateau Marmont, în orașul natal al lui Bobulinski, LA.

Se întâlnesc lângă piscina hotelului în aprilie și vorbesc două ore în timp ce Hunter fumează tot timpul. Bobulinski îl consideră respectuos și politicos. Hunter se laudă că are acces direct la tatăl său și că îi poate ocoli consilierii.

Hunter îi spune lui Bobulinski cum ar trebui să fie structurat vehiculul joint-venture și își exprimă precauție cu privire la legile SUA, inclusiv Foreign Corrupt Practices Act (FCPA), care interzice companiilor să plătească mită oficialilor străini. El pare să combină acea lege cu Foreign Agents Registration Act (FARA), o lege antispionaj din 1938 care impune oricărei persoane care acționează ca lobbyist pentru o putere străină să se înregistreze la guvernul SUA ca agent străin.

„Oricum, va trebui să fie o companie americană la un anumit nivel pentru ca noi să facem oferte pentru proiecte finanțate de stat și federal”, scrie Hunter mai târziu.

„De asemenea, nu vrem să fim nevoiți să ne înregistrăm ca agenți străini în cadrul FCPA, care este mult mai extins decât oamenii care ar trebui să știe.”

„Indiferent, ar trebui să avem o . . . companie numită CEFC America, iar proprietatea ar trebui să fie de 50 la 50. Apoi ne-am redus 50 [la sută] într-o entitate separată între noi 4.”

Hunter pare concentrat, dar Bobulinski este nedumerit de amestecul frecvent al unchiului Jim în afacerile CEFC.

De exemplu, în aprilie 2017, Jim trage sforile la școala de elită Horace Mann din New York pentru ca fiica directorului Zang, Rouqi, să o accelereze pentru intrare, deși, în final, ajunge să se înscrie la o altă școală.

Jim scrie, de asemenea, o scrisoare în numele CEFC guvernatorului New York Andrew Cuomo, solicitând o întâlnire. „Intenționăm să discutăm despre potențiale proiecte și investiții în New York.” El îi enumeră pe ceilalți participanți ca Hunter, președintele Ye, directorul Zang și un „membru al familiei regale a Luxemburgului” fără nume.

„Care este afacerea cu Jim Biden, deoarece nu a făcut parte din discuție, dar acum pare un punct focal?” întreabă Bobulinski pe Gilliar. „Ce rol se vede jucând Jim?”

„Consultant este ceea ce i s-a oferit din [din câte] știu”, răspunde Gilliar. „El [Hunter] l-a adus pe Jim pur și simplu pentru a obține mai multă echitate pentru el și pentru familie, în ultimul moment, asta este evident.”

Într-un alt mesaj WhatsApp, Gilliar îi spune lui Bobulinski: „Cu demonii lui H [Hunter], ar putea fi bine să avem o rezervă, el [Jim] întărește USP-ul nostru [punctul unic de vânzare] către chinezi, deoarece arată ca o afacere cu adevărat de familie.”

Pe măsură ce înțelegerea progresează, Hunter îi spune lui Bobulinski că este timpul pentru următorul pas.

„Vreau ca tata să te cunoască”, spune el.

Nu este nimic nou. Întotdeauna beizadelele au făcut afaceri necurate sub numele prestigios al tatălui. Dar, după cum rezultă din carte, familia Biden s-a ilustrat printr-o culme greu de egalat a perversității și rapacității. Cartea arată cu precizie, dar indirect, prin ricoșeu, de ce chinezii au dus o campanie necruțătoare în State, cheltuind multe miliarde de dolari, împotriva președintelui Donald Trump. Își susțineau omul lor.

 

 

HOROSCOP    29 noiembrie 2021

 

BERBEC  Astăzi este ziua potrivită să te ocupi de consolidarea relaţiilor sociale cu colegii de serviciu, asta dacă nu ești în mica vacanță. Trebuie sa sprijini pe cineva din anturajul apropiat care are mare nevoie de ajutor. Astăzi ai prilejul de excepţie să întâlneşti o persoană deosebită. Priveşte în jur cu atenţie, oamenii de calitate nu sar în ochi. O zi bună, care poate deveni şi mai bună dacă gândeşti pozitiv şi nu te repezi. Mai pe seară, o veste bună despre o călătorie şi nişte bani. Adesea, şi astăzi este unul dintre acele cazuri, soluţia problemei se gaseşte în analiza atentă a descrierii faptelor, aşa că analizeaza situaţia cu multă atenţie. Astazi coopereaza, dar atentie la confesiuni.

TAUR  Atmosfera la serviciu pare tensionată dar o poţi îmbunătăţi prin calm, prudenţă şi arborarea permanentă a unui zâmbet. Apoi mai sunt şi Andreii şi Andreele care pot aplana situaţia.  Poate că ar fi bine, dacă îţi permite punga, să faci cumpărăturile pentru Moş Nicolae încă de astăzi, direct de la producător – măcar ştii ce cumperi. Proiectele începute astăzi pot aduce rezultate excelente. Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele date de excepţie. Nu le pierde!

GEMENI  Astăzi nu este o zi favorabilă pentru schimbări. Nu uita să apreciezi ceea ce ai şi nu mai râvni la lucruri iluzorii. Există în tine o doză de naivitate adolescentină! Care te prinde, uneori! Un coleg de la serviciu iţi solicită azi ajutorul. Fă tot posibilul, pentru că stelele spun ca ajutorul dat se va intoarce înzecit. Configuraţia astrologică nu este foarte prielnică in abordarea unor persoane din sfera autoritaţii publice. Aşa că lasă pe săptămâna viitoare! Concentreaza-te, lasa confuzia pe alta data. Confuzie care iti sta bine uneori. Uneori!

RAC    Vesel şi băncos, astăzi poţi să faci haz de multe la petrecerea de la serviciu, chiar şi de situaţia politică. Prietenii te pot aprecia şi poţi îmbunătăţi multe relaţii, altfel neutre! De altfel, prietenii te ajuta fără să-i baţi la cap, totul merge bine! Nu trebuie să schimbi nimic din proiectele pe termen lung.  Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără cheltuieli nejustificate.  Perioada îţi este prielnică, în general; cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, astazi veţi evita neplăcerile. O şedinta sau o adunare, în orice caz o adunătură, acolo, iti poate da unele indicii pretioase.

LEU   Ai impresia că totul este împotriva ta. Tot felul de mici incidente te fac să crezi că norocul nu mai este de partea ta, dar ar fi bine să fii mai atent, norocul şi-l mai face şi omul! După o dimineaţă densă şi evident obositoare, stelele îţi recomandă să te relaxezi, să faci puţin sport, poate în curte, dacă ai. Uneori ai nevoie de putina solitudine. Este o perioadă perfectă să-ti iei ceva de citit sau un joc nou, acasă si sa te bucuri de căldura caminului, sau mai bine zis de ceea ce plăteşti că ar trebui să fie căldură. Evită imprumuturile de bani sau orice cheltuială importantă. Ultima parte a zilei îţi poate aduce surprize plăcute, veşti de departe.

FECIOARA   Nu te lua după zvonuri, verifică şi controlează. Pe seară, la petrecerea de Ajun de Sf. Andrei, ai ocazia să rezolvi o bârfă mai veche, care te privea direct. Totul are o explicaţie! Pe seară o veste despre o excursie de Crăciun şi ceva petreceri de Andrei sau Andree, asta poate mâine. Aspectele benefice sunt in cumpană astazi cu influenţe mai puţin favorabile, asa că ai astăzi o zi obositoare, dar placută! Dacă lucrezi, la serviciu, sau unde activezi, fii pragmatic şi nu contrazice şefii şi colegii seniori. Un zâmbet şi atât, este mult mai indicat. O zi bună în care este bine să vorbeşti mai puţin şi să asculţi mai mult. Poţi afla o mulţime de noutaţi care iţi vor fi de folos.

BALANŢA   Astăzi ai mai mult noroc în domeniul sentimental. Configuratia stelelor arată o perioada numai bună pentru a-ţi face noi cunoştinţe, poate la petrecerea în cinstea Andreilor şi Andreelor.  Astăzi trebuie sa stai linistit si sa astepti ca ziua sa treacă. Trebuie să fii tolerant şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru ca să eviţi o mica decepţie. Probabil cineva nu-şi respectă cuvântul, fapt care a început să devenit regulă.  In general ziua îţi este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Mai pe seară, o cină plăcută şi rafinată.

SCORPION  Încearcă să nu cedezi impulsurilor tale egocentrice. Astăzi cineva drag are nevoie să îl pui pe el pe primul plan şi să îi dai cel mai bun sfat în situaţia dată. Seara la spectacol, film, online, sigur că da! Promovează propriile interese, bazându-te pe prietenii vechi. Astazi eşti plin de energie – energia de care ai atâta nevoie. Pe de altă parte este bine să foloseşti cât mai multe ocazii şi să te relaxezi. Pe total:  bune rezultate în domeniul relaţiilor umane şi ale relaţiilor sociale.

SĂGETĂTOR   Astăzi te pot bântui nişte „fantome” ale trecutului. Nu ceda nostalgiei, deciziile luate au fost cele mai bune la momentul respectiv. Pe seară, mare grijă la frig, la variaţiile de temperatură! Trebuie să eviţi excesele, exagerările, de orice fel, şi să nu-ţi iei niciun risc. Mai ales dacă conduci, în trafic trebuie să fii mai precaut! O oportunitate de făcut bani, aşa că fă bine şi nu-i da cu piciorul. Stăpâneşte-ţi remarcile ironice şi criticile la persoană. Vremea în schimbare, în răcire, iţi dă nelinişti care nu sunt ale tale. Scutură-te de ele şi regăseşte-ţi optimismul şi buna dispoziţie!

CAPRICORN  Mici ambiţii personale care nu-ţi dădeau pace par să ajungă, azi, la o finalitate, la un rezultat. Bucură-te de reuşită alături de cei dragi şi aminteşte-ţi de cei care te-au sprijinit. Eşti avantajat dacă cauţi să ieşi în evidenţă la locul tău de muncă. Astăzi ai uşurinţă în exprimare. Regaseşti un obiect pe care l-ai crezut pierdut. Sinceritatea şi spontaneitatea ta cuceresc imediat, doar ai tot interesul să fi plăcut de colegii de la serviciu. Lucrurile sunt foarte clare şi simple dacă doreşti să te simţi bine astăzi! Zâmbeşte şi… atât!

VĂRSĂTOR  O zi plină de energie pentru tine. Profită de ea rezolvând problemele urgente, dar şi făcând puţină mişcare. Esti foarte aglomerat, ai mult de munca şi niciun spor. Ofera-ţi o prăjitura şi dă telefon unei prietene, poate ieşiţi in oraş, este zi liberă pentru multă lume. Dimineaţa este dedicată în special lucrărilor urgente în care vei risipi multă energie. Stelele favorizează o seara relaxantă şi odihnitoare. Cerul înstelat deasupra şi adevărul in inimă – daca adaugi şi puţin mai multă dragoste ai tabloul zilei de azi pictat de astre.

PEŞTI  Ai grijă, astăzi, la afirmaţiile de care nu eşti foarte sigur. Ai toate şansele să creezi o situaţie complexă din care vei ieşi cu dificultate. Pe seara, o veste bună de la cei dragi. Gândeşte de bine, vezi-ţi de treburile tale, de familia ta, de tine. Banul la ban, binele la bine trage! Ai nevoie de ceva mai multă stabilitate. Foloseşte ziua ca să pui ordine în afacerile tale sentimentale. Ai timp, in sfârşit, să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa. Evită, pe cât poţi, grijile şi enervarile, nimic nu este mai important pentru sănătate decat o judecata clara şi echilibrul interior. Până la urmă o zi blândă faţă de tine, pe care o meritai după o perioadă mediocră!

 


Accesează: