Evenimentul Zilei > Horoscop > Poate vindeca orice boală – susține un cercetător chinez, Liu Biao, după experiențe făcute pe durata a 14 ani de zile. Horoscop
Poate vindeca orice boală – susține un cercetător chinez, Liu Biao, după experiențe făcute pe durata a 14 ani de zile. Horoscop

Poate vindeca orice boală – susține un cercetător chinez, Liu Biao, după experiențe făcute pe durata a 14 ani de zile. Horoscop

Horoscop Procedeul este foarte complex și elaborat având secvențe chimice, hormonale și electromagnetice. Iarăși pe scurt esența metodei constă în resetarea organismului până la nivelul celular, la o perioadă înaintea bolii. O regresie în timpul biologic.

5 octombrie, vineri

 

Horoscop Pe 5 octombrie s-au născut Vaclav Havel, Louis Lumiere, Donald Pleasance, Aurel Manolache, Chiriac Manuşaride, Anghel Demetriescu, Doina Uricaru, Ion Dodu Bălan, Mihai Bandac, Zaharia Stancu.

 

Horoscop În calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii, adică Sfintele Haritina şi Mamelta. Nimic în „Kalendar”.

 

Horoscop La exact 82 de ani de la nașterea lui Vaclav Havel, și la aproape șapte ani de la săvârșirea lui din această viață, o zi plină, dar şi plină de regrete. Un regret este că nu am avut şi noi un Havel. La modul în care ne-am complăcut să promovăm în fruntea noastră nonvalori, eşalonul doi de comunişti și eșalonul unu de hoți, să votăm o clasă politică puşcăriabilă, ei bine, poate, spun din nou, poate, nici nu am meritat! Dar am fost păcăliți, bine de tot, este singura circumstanță atenuantă pe care mi-o ofer.

 

L-am înţeles şi l-am admirat mult pe Havel, poate unde ne trăgeam amândoi din familii de „mic burghezi reacţionari” după cum le plăceau, să catalogheze orice, în regimul trecut. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în loc bun și frumos, poate chiar în biblioteca Lui că mult îi mai plăceau și lui Havel cărțile!

 

Sunt multe vorbele înţelepte, de duh, filosofice, ale lui Vaclav Havel. Mie îmi place una dintre ele, care arată gradul de iluminare şi generalizare la care ajunsese cehul: „Pentru că, în întregul Univers, legea de bază este creşterea constantă a entropiei, rezultă că legea de bază a vieţii este să fie din ce în ce mai organizată, mai structurată, ca să poată lupta împotriva entropiei”. Entropiei, dezorganizării, trebuie să-i opui rațiunea, înţelepciunea.

 

Acum încep să mă întreb dacă cineva din clasa noastră politică cunoaşte filosofia lui Vaclav Havel. Sau, nu, este frustrant să-mi pun astfel de întrebări, al căror răspuns este… problematic! Să rămânem la telenovelele costaricane, vorba domnului Dan Andronic și la prestația europeană a madamei din capul guvernului. Atâta ne duce capul, atâta avem… Vorba unui prieten diplomat, un francez cu oarecare greutate în UE: ”România devine din ce în ce mai ionesciană, brâncușiană și… comică!”

 

Pe undeva am ”Rinocerii” lui Eugen Ionescu, o să recitesc piesa de teatru scrisă, dacă nu greșesc, în 1959. Așa pot să înțeleg mai bine realitățile românești, din prezent. Apoi o să citesc alt Ionescu, Nae Ionescu, volumul IX, din opere complete, Publicistică. Spun de mulți ani de zile, unii realizează abia acum, că situațiile prezentate de marele filosof și profesor, între cele două războaie, de fapt până în anul 1940, 15 martie, săracul Nae a fost asasinat atunci din ordinul lui Carol al II-lea, ei bine, situațiile sunt similare cu cele din prezent, nimic nu a schimbat năravul cel rău al politicienilor români. Nici Mauserele legionarilor nu au schimbat nimic, nimeni nu s-a speriat, i-au băgat pe legionari în pământ și au continuat să mintă și să fure. Ca acum, nimic nu s-a schimbat, nimeni nu s-a speriat, continuă să mintă și să fure! Așteptând amnistia. Așa că mi-am cumpărat de la un magazin de antichități din Vălenii de Munte, o replică, o jucărie. Ieftină. Un Mauser C96 ”broomhandle” juri că este unul adevărat, până și greutatea este cea specificată în rapoartele cuiburilor. Ce o să fac cu el? O să vă povestesc dacă o să fiu obligat, de dezvoltarea unei situații încă în embrion, să-mi iau un televizor! Cu toate că aparatul satanei este interzis în pustnicia mea!

 

Dar am dat prea multă importanță unor lombrozieni, dar care ne amărăsc viața și ne schimonosesc destinele.

 

Dragi lupi, padawani și hobbiți se întâmplă lucruri importante. Nimeni nu se ocupă de ele, poate nu le înțeleg, poate nu au surse.

 

Ceva s-a întâmplat în China, ceva atât de important și în același timp uimitor și de necrezut, că am căutat mai multe surse. Ei bine, nu! Pe net nu am găsit nimic. Articolul din ”Nature” invocat există doar ca titlu, fără conținut! Tot ce am, sunt două pagini de pelur roz din corespondența clasificată de la Bruxelles.

 

Pe scurt și fără multe amănunte, nu doresc să fiu șters de pe lista corespondenților UE, un cercetător chinez, Liu Biao, susține că după experiențe făcute pe durata a 14 ani de zile a ajuns la un procedeu care poate vindeca orice boală. Procedeul este foarte complex și elaborat având secvențe chimice, hormonale și electromagnetice. Iarăși pe scurt esența metodei constă în resetarea organismului până la nivelul celular, la o perioadă înaintea bolii. O regresie în timpul biologic. Bănuiesc că mai multe boli, cancerul, diabetul, bolile degenerative pot fi tratate cu ”principiul lui Confucius” cum și-a denumit savantul chinez metodat de vindecare, de fapt, de ameliorare.

 

După ce mă ambalasem cât am putut fiind mândru nevoie mare de gloria și capacitatea de invenție umană, a urmat dușul rece: piesa de teatru urmează să aibă premiera în cantoneză, în luna decembrie. Era vorba doar de o piesă de teatru, reluarea sindromului lui Faust, adaptat la filosofia lui Confucius.

 

Dar dacă cercetătorul chinez ar fi existat cu adevărat, nu l-ar fi cumpărat, sau anihilat, Big Pharma? Bună întrebare!

 

Întrebări am multe, răspunsuri mai puține, dar nu este nimic grav, mai este timp pentru răspunsuri, doar mâine este, în definitiv, o altă zi!

 

☼       ♂        ♀

 

BERBEC Nelinişte de toamnă s-ar putea putea numi această zi. Ai nevoie de puţină linişte şi de distanţă faţă de problemele altora. Implicarea excesiva îţi poate da peste cap echilibrul. Ai de suferit din cauza vremii capricioase, dar şi din cauza încăpăţânării tale, că te îmbraci aiurea fără să ţii cont dacă afară este cald sau frig. Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale. În general şi unii dintre Berbeci pot profita de oportunitate, ai câteva prilejuri  bune de afirmare şi de rotunjire a buzunarelor  – nu trebuie să le scapi pentru că se apropie sezonul rece, iarna cu cote de întreţinere astronomice, sau opt milioane căruţa de lemne – şi ai nevoie de mai mulţi bani.

 

TAUR  Mare atenţie la serviciu, sau unde îţi petreci activitatea, sau ziua – se întâmplă ceva – în registrul benefic. Trebuie, doar, să fii atent ca să nu pierzi prilejul. Deci, poti avea succes in profesie sau meserie, sau la şcoală – ai mai multă energie dacât în mod normal. Un ajutor neaşteptat. Cineva din anturaj, semn de foc, sau de apă, te ajuta cu un scop (sau chiar dezinteresat) sa rezolvi o problemă care îţi părea foarte complicată. Pentru cine se pricepe nu a fost deloc complicat. Incearcă să reduci cheltuielile – se apropie iarna şi nu trebuie să te găsescă nepregătit. Mici probleme de sănătate – probabil dureri de gât, zona tradiţională a zodiei.

 

GEMENI  Evită să te enervezi pentru lucruri de nimic. Sigur că este bine să nu te enervezi deloc. Dar poţi?! Primele ore de serviciu, de activitate, îţi pot aduce surprize, dintre care unele chiar plăcute. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, poţi pleca în scurte călătorii – mai curând delegaţii. Dar, magnetismul personal este în creştere – poţi rezolva relativ uşor problemele sentimentale. Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni. Mai greu, puţin mai greu, este cu autorităţile şi cu terţii. Nimic nu mai este cum a fost şi nici nu este cum trebuie. Valorile se schimbă, dar pe tine nu te surprinde prea mult. De fapt, nici nu te interesează! Schimbarea face parte din caracterul tău!

 

RAC  Evită orice decizie luată  în stare emotivă. Nu începe proiecte noi, noi acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece, aproape cu siguranţă, poți fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul. Mai multe aspecte minore benefice arată că lucrurile pot merge şi bine. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil! La un moment dat orele de lucru îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din plante mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri din fructe la care poţi adăuga ceiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută. Şi ca să fii într-adevăr dibaci nuanţează-ţi regimul alimentar în funcţie de zodie şi de grupa sanguină.

 

LEU  Ai sarcini şi griji noi de astăzi pentru câteva zile şi nu prea îţi convine. Dar trebuie să te obişnuieşti şi să te organizezi, nu ai de ales. Pe seară primeşti veşti bune de departe. Asta daca ai terminat cu proiectele, sau alte „praguri” pe care le ai de trecut in aceasta perioada. De asemenea, poţi finaliza în condiţii bune afacerile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Aspecte uşor nefavorabile la bani, întârziesau se reprogramează, dar foarte bune la dragoste şi sănătate. Cheltuiesti, deci existi – chiar dacă anturajul zice că eşti zgârcit(ă)! Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes!

 

FECIOARĂ Noua, sau vechea ta poziţie îţi creează o mare problemă. Trebuie să pari mulţumit deşi nu eşti. Iar timpul ţi se pare prea scurt. Ieşi la o plimbare şi respiră aer curat într-un parc nu prea aglomerat. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. Dacă nu eşti atentă, s-ar putea să pierzi un lucru la care ţii mult. Sinceritatea te salvează in extremis în această zi. Totuşi zodia face şi unele configuraţii şi aspecte bune – deci ai o perioadă relativ favorabilă şi cu ceva momente plăcute. Prânzul te găseşte, poate, construind ceva, in orice caz muncind din greu la un proiect. Sănătatea este mediocru aspectată, atenţie la frigul ce se face simțit şi la inccidente!

 

BALANŢĂ Începi să înţelegi că ai mai mult de construit pentru viitor decât măruntele griji pentru gospodărie şi ai tăi. Pune pe hârtie gândurile care te frământă şi atribuie sarcini celor din casă. Ziua de astăzi trezeşte o bruscă dorinţă de afirmare şi de relaţii sociale. Reinventează “ceaiul de la ora cinci”, de fapt britanicii primesc la ora patru,  sau dă o raită pe la toţii prietenii. Mai poţi dedica ziua studiului şi perfecţionării tale profesionale şi fizice. Te poţi duce, de asemenea, la o sală sau pur şi simplu mergi mai rapid într-un parc. Mai multe planete şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili.

 

SCORPION Ziua de astăzi este o perioadă benefică şi revigorantă. Primeşti şi dăruieşti multă afecţiune. Este o perioadă excelentă pentru legăturile amoroase (întărirea celor vechi sau stabilirea unor noi relaţii). Este, de asemenea, cea mai bună perioadă pentru afacerile de, şi în familie. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi sentimentale. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la inccidente şi accidente! Atenţie la regimul alimentar şi la băuturile reci.

 

SĂGETĂTOR Ai pierdut timp şi bani ca să ajungi în situaţia asta. Problemele însă abia acum încep. Poţi avea chiar disconfort fizic dacă nu te linişteşti. Asta este, probabil o vei lua de la capăt! Cumpără-ţi lucrul acela la care râvneşti de mult timp – inflaţia este ca pasta de dinţi, odată ieşită din tub nu mai poate fi pusă la loc – mai târziu nu o să-ţi mai poţi permite. Dorinţa de schimbare şi marea tentaţie te fac să cheltuieşti prea mult. Incearcă să începi de pe acum să-ţi organizezi viaţa – este o perioadă favorabilă pentru interesele tale.

 

CAPRICORN Trebuie să ai răbdare şi să analizezi cu atenţie figurile noi din anturaj. Profesional eşti pe drumul cel bun, dar trebuie să te concentrezi mai mult şi să fii atent la detaliile sociale. Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Succese neaşteptate în carieră. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt preponderent favorabile. Nu te lăsa impresionat(ă) de ceea ce se discută, de bîrfe, intrigi sau… modă. Nu-ţi lăsaţi interesele personale pentru mai târziu. Acum, nu mâine! Nu exagera cu mesele, supraveghează-ţi, deci, regimul alimentar. 

 

VĂRSĂTOR  Pentru că nu eşti în apele tale, ai nevoie de o schimbare. Sau, poate îţi cumperi ceva nou, pantofi de toamnă-iarnă sau o canadiană de ploaie. Eşti dispus să cheltuieşti pentru tine, astăzi. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu uita că vorba dulce mult aduce şi că o rugăminte bine formulată este mai uşor ascultată. Mici probleme cu sănătatea, dar se vor rezolva repede. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii, investiţiile, titlurile de valori, proprietăţile. O perioadă de timp în care trebuie să dai dovadă de conservatorism, dar oferă-ţi mici obiecte, mici lucruri care să-ţi facă plăcere.

 

PEŞTI O prietenă mai veche îţi iese in cale cu gânduri bune. Poţi avea încredere. Partea mistică a zodiei te ajută să-ţi înţelegeţi mai bine limitările şi să-ţi găseşti drumul de urmat în continuare. Nu trebuie să dai dovadă de naivitatea caracteristică a zodiei, mai ales când este vorba de produse cosmetice, sau medicamente. Este bine să eviţi toate situaţiile neclare. Astăzi, toţi nativii din Pești trebuie să dea atenţie buzunarelor în special şi proprietăţilor, în general.

 

 

horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscoă horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop