Editura Evenimentul si Capital

Horoscop 2019. Ce zodii și în ce perioadă pot primi vești foarte bune, în anul 2019. Horoscop

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 15456 Vizualizari

Horoscop Am alocat destul de mult timp pentru calcule și documentare, am folosit programul ”Expert Astrologer 7.1”, Efemeridele NASA și Swiss Astrodienst, mai multe sondaje Gallup din anul 1959, pentru sincronicitate, pentru că se consideră, că, probabil, anul 2019 va fi asemănător cu anul 1959. S-au luat în considerare planetele în zodii și aspectele, teoria prevalenței conjuncțiilor.

15,16 decembrie

Horoscop Pe 15 decembrie s-au născut Nero, Alexander Eiffel, John Hammond, Francois de La Rochefoucauld, Janos Bolyai, Jean Paul Getty, Ioan Luchian Mihalea, A. de Herz, Mircea Olteanu, Cornel Nistorescu. Pe 16 decembrie s-au născut Caterina de Aragon, Gebhard von Blucher, Ludwig van Beethoven, Edward Emerson Barnard, Leopold I, Max Linder, Arthur C. Clarke, Philip K. Dick, C. Jinarajadasa, Elena Băcăoanu, Mircea Heroveanu, Noru Demetriad.

Horoscop În calendarul creștin-ortodox sunt, pe 15 decembrie, Sfinții Elefterie și mama sa Antia. Sf. Suzana, iar pe 16 decembrie sunt Sfinții: prorocul Agheu și Teofana, împărăteasa.

Horoscop Tradiţional, Sf. Elefterie. Sf. Elefterie este făcător de minuni. Dă noroc la fetele mari. Se ţine şi se pomeneşte mai ales de femei şi de moaşe. Ele ţin mult la sânt pentru că uşurează naşterea. (Speranţia).

Sf. Elefterie se ţine ca să nu sărăceşti. Se ţine pentru boale, lovituri, tăieturi. Dar mai ales se ţine pentru cutemure. (Speranţia).

Legenda spune că în această zi, cu o săptămână înaintea solstiţiului de iarnă, dacii se strângeau la Rumi Dava, cetatea secretă, un fel de Vatican al tracilor. Localizarea cetăţii misterioase este incertă. Legenda spune că “acolo drumul se oprea în munte”. Iar după zilele care trebuiau diferiţilor reprezentanţi ai triburilor de la Tisa, din stepă, de la Sarmisegetuza, de la mare şi de la “cealaltă mare” trecând Dunărea, pare foarte probabilă localizarea undeva în zona Carpaţilor de Curbură, aproape de Vrancea, zonă extrem de puternică în energia telurică.

Pentru că dacă galii credeau că o să le cadă cerul în cap, dacii se temeau de un mare cutremur, că “o să-i înghită pământul”. Unii autori sunt de părere că acum se adora Gebelesis (considerat de unii o ipostază a lui Zamolxe), corespondentul lui Hades din mitologia greacă. Dar Gebelesis este mult mai complex, după cum afirmă profesorul Sorin Paliga și colectivul în volumul ”Tracii”.

În orice caz dacii se simţeau vinovaţi. Scoseseră din pământ mult aur şi argint şi aramă şi fier. Zeii şi în special Gebelesis, probabil că erau furioşi pentru că se furaseră din bogaţiile lor. Aşa că oamenii-lup, adică dacii, ofereau înapoi la templul zeului de la Rumi ceva aur, argint şi arme din fier şi bronz, ca să liniştescă furia zeului, care s-ar fi manifestat prin cutremure nimicitoare. Religia, pe atunci, era foarte mercantilă. Îţi dau, îmi dai!

Oraşul secret Rumi a fost corespondentul local al lui Delphi. Tot aici se aruncau sorţii, gioalele, osişoare de lup cizelate şi lustruite, ca să se vadă viitorul, anul care abia a început, pentru că Anul Nou Dacic era la 1 decembrie, adică corespunzător acestei zile. Din nefericire calendarul dacic nu s-a păstrat, dar sunt nişte încercări interesante de a-l releva - corespondenţe tulburătoare. Se pare că planeta Venus, Luceafărul, avea un mare rol.

Trecând timpul, creştinismul a calchiat peste sărbătoarea ”păgână” adică țărănească, a poporului, un Sfânt, pe Sf. Elefterie, dar care şi el este ţinut pentru că “este rău de cutremure”…

Dacă chiar vreţi să descoperiţi Rumi Dava trebuie să o căutaţi la capătul unui drum ce se pierde în munte, pe lângă Munţii Vrancei sau ai Ciucaşului, la o localitate care aminteşte de aur, sloi de aur, slon… Comoara care vă aşteaptă acolo de peste două mii de ani întrece orice închipuire! Dar mai bine să rămână acolo, în peștera secretă, acoperită de desele alunecări de teren și de stânci prăvălite de cutremure, este chirie pentru speranță!

"Evenimentul Zilei", din 16 decembrie 1773, a fost începerea Războiului de Independenţă în America de Nord, pe atunci colonie britanică. Samuel Adams împreună cu alţi o sută cincizeci de fraţi masoni din Marea Lojă "Sons of Freedom" atacă, deghizaţi în piei roşii, portul Boston şi aruncă în ocean 342 de baloturi de ceai de pe trei nave comerciale englezeşti. Britanicii măriseră nejustificat taxele pe ceai şi alte produse! Scumpirea prețurilor este un motiv de revoluție!

Știți cine i-au recunoscut primii și i-au ajutat pe insurgenți? Francezii și rușii! Ruși au trimis imediat o fregată, un vas militar, ”Бесстрашный” Neînfricatul, cu ajutoare pentru revoluționari, arme, alimente, celebrul praf de pușcă, pulberea neagră imperială rusească și exact 342 de baloturi de ceai negru rusesc. Pe gratis! Ba căpitanul fregatei a făcut și o afacere cu americanii, le-a vândut 30 din tunurile navale pe care le avea la bord. Întotdeauna rușii s-au înțeles cu americanii, o să se înțelegă și acum!

Masonii au fost în primele rânduri ale Războiului de Independenţă, dublaţi de mari oameni politici şi de ştiinţă, de exemplu, fratele Benjamin Franklin. Şi instruiţi de alţi masoni, din Marele Orient, ca, de exemplu, marchizul de Lafayette, autorul de mai târziu a "Declaraţiei drepturilor omului şi ale cetăţeanului" inspirată copios din Constituția americană, la care fusese coautor. Dar şi alţi fraţi masoni din Europa, ca polonezul Kosciuszko Tadeusz sau germanul Von Kalb s-au alăturat insurgenţilor americani.

Tot pe 16 decembrie, dar în anul 1910, are loc, la Issy les Moulineaux (lângă Paris), primul zbor experimental din lume al unui avion cu motor aeroreactor (avionul "Coandă 1910"), inventat, construit şi pilotat de inginerul român Henri Coandă, pionier al aviaţiei mondiale. RADOR.

Dar altceva doresc să vă spun. Am alocat destul de mult timp pentru calcule și documentare, am folosit programul ”Expert Astrologer 7.1”, Efemeridele NASA și Swiss Astrodienst, mai multe sondaje Gallup din anul 1959, pentru sincronicitate, pentru că se consideră, că, probabil, anul 2019 va fi asemănător cu anul 1959. S-au luat în considerare planetele în zodii și aspectele, teoria prevalenței conjuncțiilor. Așa că sunt gata să vă comunic perioadele, săptămânile, când zodiile pot să primescă vești foarte bune, în tot anul 2019:

Berbecul: prima săptămână din luna aprilie, a doua săptămână din luna iulie, prima săptămână din luna octombrie.

Taurul: a patra săptămână din luna mai, prima săptămână din luna septembrie.

Gemenii: a patra săptămână din luna martie, prima săptămâna din luna iunie, a doua săptămână din august, a treia săptămână din noiembrie.

Racul: a doua săptămână din februarie, prima din august, a treia din decembrie.

Leul: prima săptămână din martie, a doua din septembrie, a patra din decembrie.

Fecioara: a treia săptămână din martie, prima din august.

Balanța: a doua săptămână din martie, prima din iulie, a treia din octombrie.

Scorpionul: a patra săptămână din aprilie, prima din septembrie.

Săgetătorul: a treia săptămână din februarie, prima din mai, a patra din august, a doua din noiembrie.

Capricornul: a doua săptămână din martie, prima din mai, a doua din august, prima din decembrie.

Vărsătorul: a doua săptămână din aprilie, prima din august.

Peștii: prima săptămână din februaruie, a treia din aprilie, a doua din august, a doua din noiembrie.

Ce aveți de făcut? În perioadele menționate să provocați, să forțați primirea unor răspunsuri, decizii etc, deoarece aveți șanse mai mari ca de obicei ca ele să fie foarte bune! Repet este vorba de vești foarte bune, de obicei sunt două-trei într-un an, o avansare, o cerere în căsătorie, ceva de genul acesta, veștile bune pot și vor fi mult mai numeroase!

Acum, fiind vineri noaptea spre sâmbătă, este cazul unui film horror. Cred că o să văd ”Quatermass and the Pitt” un horror britanic din anul 1967, pe care nu l-am văzut la timpul lui. Sper că fie decent.

Cu aceiași ceritudine că speranța nu moare niciodată, mereu mai avem o șansă, pentru că mâine este o altă zi!

☼ ♂ ♀

BERBEC Ai trecut printr-o perioada grea, eşti cam obosit şi se apropie sărbătorile. Sâmbătă este momentul să iei o pauză şi să te îngrijeşti. Ceva fizioterapie, SPA, masaje, sală, ar face minuni! Nu buluci ritmul vieţii când nu trebuie. Dar pe termen lung, gândind strategic, lucrurile se mai aranjează. Simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată. Duminică, poate la masa de prânz, strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti ocupat. Timpul trece, copii cresc, oamenii se ofilesc, iată, momentul a trecut şi zgura părerilor de rău se adună în inimă.

TAUR Sâmbăta aceasta evită deciziile care duc la schimbări majore. Nu judeca cu asprime colegii sau prietenii. Unele lucruri sau persoane pot întârzia din cauza condiţiilor meteorologice. Nu exagera cu munca şi efortul, in general, curățenie, ordine în casă și alte supersiții, pentru ca stelele indica o supărătoare tendinţă către surmenaj şi depresie. Învigătorii sunt nişte persoane abile şi tenace odihnite nu nişte nefericiţi crăcănaţi de muncă. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu lăsa mass media să-ţi otrăvească viaţa cu ştiri negative şi filme violente. Duminică seara ai un prilej pe care nu trebuie să-l ratezi!

Nicu Maharu A MURIT! S-a STINS in această noapte... Cu ce boala se lupta de peste un an! Familia, in SOC

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI