Evenimentul Zilei > Actualitate > Hobby-urile mai puțin obișnuite ale vedetelor
Hobby-urile mai puțin obișnuite ale vedetelor

Hobby-urile mai puțin obișnuite ale vedetelor

Sunt bogați, celebri, au tot ceea ce-și doresc, iar oamenii visează să fie ca ei.

Marea majoritate a oamenilor crede despre vedetele de peste Ocean că au atâția bani încât nu mai știu pe ce să-I cheltuiască. Multe staruri de la Hollywood au colecții costisitoare și impresionante de mașini, de yachturi, de avioane private, de case.

Există, însă, și vedete care au colecții commune sau de-a dreptul ciudate. Află ce staruri de top sunt pasionate de păpuși, figurine, cuțite sau cuburi Rubik.

Tom Hanks colecționează mașini de scris din anii `30

Celebrul actor are o colecție impresionantă de mașini de scris vintage și obișnuiește să își scrie zilnic câteva gânduri la una din mașinile din colecția sa. Hanks a inventat chiar și o aplicație pentru smartphone care imită funcțiile unei mașini de scris. Aplicația se numește „Hanks Writer” și dacă ești interesat, o poți descărca chiar și tu.

 

Angelina Jolie e obsedată de cuțite

Este cunoscut faptul că Angelina Jolie nu are tocmai gusturi comune în ceea ce privește felul în care privește viața. Pasiunile sale sunt la fel de ciudate. Actriței îi place să colecționeze pumnale, iar unele modele costă și 20.000 de dolari.

 

Johnny Depp e îndrăgostit de Barbie

Se spune că Depp are o cameră special amenajată în care își ține colecția impresionantă de păpuși Barbie. Actorul are colecții întregi de păpuși Barbie, dar și figurine care le reprezintă pe Beyonce, Elvis Presley sau Lindsay Lohan.

 

Justin Bieber e fan cubul Rubik

Se spune despre Justin Bieber că are mereu asupra sa un cub Rubik. Într-o emisiune, el a rezolvat, în direct, un cub într-un minut și 23 de secunde.

 

Mike Tyson antrenează porumbei

Pugilistul în vârstă de 53 de ani a început să crească păsări încă din copilărie, iar acum antrenează porumbei pentru curse.

 

Mila Kunis, fan World of Warkraft și Star Trek

Soția lui Ashton Kutcher a mărturisit într-un interviu, înainte de a deveni mamă, că este obsedată de jocul video „World of warcraft” pe care îl joacă de fiecare dată când are timp liber. Mai mult de atât, Mila Kunis a mărturisit își împarte timpul între a se juca și a se uita la seria Star Trek, de care este pur și simplu îndrăgostită.