În prim-plan apare un proiect de suflet al celor doi, organizaţia caritabilă Archewell, care se pare că este urmărită de ghinion.

Cel puţin asta susţin jurnaliştii de la Daily Star, care anunţă că Ducele şi Ducesa de Sussex n-au avut succes la Oficiul pentru brevete și mărci comerciale din SUA.

Instituţia amintită a recomandat fostului cuplu din Familia Regală Britanică să efectueze anumite schimbări cu privire la marca organizaţiei caritabile Archewell.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au înaintat cererea de înregistrare la Oficiul pentru brevete și mărci de comerț din SUA (USPTO) la 3 martie 2020.

Documentele au fost depuse de Cobblestone Lane LLC, firma ce are legătură cu un avocat care a lucrat mai muţi ani pentru Meghan.

Totuşi, responsabilii USPTO au remarcat că solicitarea nu îndeplineşte mai multe condiţii, astfel că au transmis mai departe ce schimbări trebuie făcute.

Mai departe, Harry şi Meghan au la dispoziţie 6 luni pentru a ţine cont de solicitarea Oficiului pentru brevete și mărci comerciale din SUA.

„Formularea despre un site web care are conținut referitor la filantropie, acordarea banilor, oportunități de voluntariat și carieră în International Class 35 este, de asemenea, nedeterminată și prea generală și trebuie clarificată pentru a specifica natura conținutului furnizat”, se arată în răspunsul USPTO.

Totodată, conform practicilor Oficiului, Prinţul Harry și Meghan Markle trebuie să plătească taxe suplimentare, dar să aibă grijă şi la semnătură.

„Cererea a fost nesemnată, de unde rezultă că ea nu fost corect verificată”, au mai transmis cei de la Oficiul pentru brevete și mărci de comerț.

Conform informaţiilor jurnaliştilor britanici se pare că, statistic, una din cinci cereri nu este acceptată la prima examinare a USPTO.

Daily Star Online a încercat să obţină o reacţie de la purtătorul de cuvânt al Ducelui şi Ducesei de Sussex, dar demersul n-a avut succes.

Aşa cum se ştie, cei doi au anunţat că nu vor mai colabora cu niciunul dintre tabloidele din Marea Britanie.

Altfel, apropiaţii celor doi susţin că inclusiv lansarea organizaţiei caritabile este „în aer” din cauza pandemiei de coronavirus.

Redactorul celor de la Daily Mirror, Russell Myers (responsabil cu subiectele legate de Familia Regală), consideră că Harry şi Meghan se confruntă cu un viitor incert.

„Aveau planuri uriașe odată ce s-au stabilit în LA, aveau planuri mari pentru a-și înființa propriile fundații și, evident, acestea sunt zădărnicite.

Aveau de gând să se lanseze în lumea corporativă, în lumea foarte, foarte profitabilă a vorbitului în public, unde ar putea să câştige milioane și milioane pentru un singur contract”, a declarat jurnalistul pentru postului de radio RNZ.

sursa: Daily Star