Evenimentul ZileiActualitateHarry și Meghan se vor întoarce la Londra, „la cererea reginei”

Harry și Meghan se vor întoarce la Londra, „la cererea reginei”

Harry și Meghan se vor întoarce la Londra, „la cererea reginei”
După ce tocmai s-au mutat în Canada şi s-au distanțat de familia regală, prințul Harry și Meghan Markle vor reveni în Marea Britanie, în martie, la rugămintea reginei.

Conform informațiilor din Sunday Times, regina Elisabeta a II-a i-ar fi rugat să participe la ceremonia organizată la Catedrala Westminster din Londra cu ocazia Zilei Commonwealth-ului.

Potrivit cotidianului britanic, regina i-a rugat pe nepotul ei și pe soția sa să participe la ceremonia care va avea loc la Westminster Abbey pe 9 martie, cu ocazia Zilei Commonwealth-ului.

Acest eveniment va fi probabil ultimul lor angajament de a onora coroana înainte de a începe noua lor viață în Canada

Acest eveniment regal final este departe de noile angajamente asumate de cuplu. Săptămâna trecută, Harry și Meghan au fost invitați la un eveniment organizat de banca JP Morgan (JPMorgan Chase & Co este o bancă americană și una dintre cele mai vechi instituții financiare din lume).

Prințul Harry a ținut un discurs în timpul căruia a vorbit despre mama sa, prințesa Diana, care a murit în august 1997. Potrivit Sunday Times, nu a existat nicio confirmare despre suma pe care au primit-o, dar zvonurile spun că discursul le-ar fi adus un milion de dolari.

Aşadar, potrivit thetimes, regina le-ar fi cerut lui Harry și Meghan să se alăture restului familiei regale pentru eveniment. Ducii de Sussex vor să ajungă în Marea Britanie cu Archie pentru o ultimă rundă de angajamente oficiale înainte de a reveni la noua lor viaţă din Canada.

 


Accesează: