Recent, purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington a confirmat că tatăl actriței nu o va duce la altar în ziua cea mare și nici măcar nu va participa la eveniment: „Este un moment dificil pentru domnişoara Markle în zilele de dinaintea nunţii”, a spus oficialul. Invitația socrului mic Thomas Markle a fost retrasă după ce a fost prins aranjând cu o publicație de scandal un material de tip paparazzi, în care se prezentau pregătirile pentru marele eveniment.

Harry şi Meghan: O iubire Regală” – documentar prezentat după marele eveniment

Sâmbătă, după finalizarea ceremoniei, de la ora 20.10, TVR 2 va difuza dramă romantică „Harry şi Meghan: O iubire Regală” (HARRY AND MEGHAN: A VERY ROYAL ROMANCE – SUA, 2018) în regia lui Menhaj Huda, cu Parisa Fitz-Henley şi Murray Fraser în rolurile principale.

Difuzată în premieră şi în exclusivitate în România, drama romantică este o incursiune în culisele poveştii de iubire dintre prinţul Harry al Marii Britanii şi actriţa americană. Realizat special pentru acest eveniment, filmul difuzat de TVR 2 în aceeaşi săptămână cu SUA şi Marea Britanie, invită telespectatorii să urmărească idila de la prima întâlnire a cuplului, până la cererea în căsătorie, dar şi momente emoţionante din anii de tinereţe ai prinţului.

În film mai sunt evocaţi mama prinţului, prinţesa Diana, decedată în 1997, interpretată de actriţa americană Bonnie Somerville, dar şi tatăl acestuia, prinţul moştenitor Charles, interpretat de Steve Coulter.

Nu este uitată nici Violet Von Westenholtz (interpretată de Karin Inghammar) prietena comună a lui Meghan Markle și a prinţului, despre care s-a scris că le-ar fi făcut cunoştinţă.

Călătoria prințului Harry alături de fratele și tatăl său, imediat după moartea prințesei Diana

Scena de deschidere a filmului îi arată pe prinţii Harry și William în Africa, alături de tatăl lor, prințul Charles, imediat după moartea prințesei Diana. „Am fost în Africa în 1997, imediat după ce mama mea a murit. Tatăl meu ne-a spus să ne împachetăm lucrurile – mergem în Africa pentru a scăpa de toate acestea”, a povestit prinţul Harry într-un interviu din 2017. „Aici mă simt mai bine ca oriunde altundeva în lume. Aș vrea să pot petrece mai mult timp în Africa. Am un sentiment intens de relaxare completă și normalitate”, a adăugat el.

Cerere în căsătorie surpriză în timp ce frigeau un pui

Așa au explicat în primul lor interviu, după logodnă. „S-a întâmplat acum câteva săptămâni la Palatul Kensington. Era doar o seară confortabilă în timp ce prăjeam un pui. A fost o surpriză uimitoare și atât de dulce. Foarte romantică!”, a spus Meghan.

„Nici măcar nu m-a lăsat să termin, a spus „pot să spun da, pot să spun da?” și apoi au fost îmbrățișări şi a primit inelul de logodnă. A fost un moment foarte frumos, am fost doar noi doi și cred că am reușit să o surprind și pe ea”, a povestit Harry în cadrul primului lor interviu de cuplu oferit prezentatoarei BBC One, Mishal Husain, la Kensington Palace.

Mai multe amănunte interesante despre cei doi veți afla din filmul documentar prezentat sâmbătă, de la TVR 2.