Evenimentul Zilei > Monden > Harry i-a mai dat o palmă grea Reginei! N-are deloc respect pentru cei 94 de ani ai ei
Harry i-a mai dat o palmă grea Reginei! N-are deloc respect pentru cei 94 de ani ai ei

Harry i-a mai dat o palmă grea Reginei! N-are deloc respect pentru cei 94 de ani ai ei

Războiul rece dintre Prinţul Harry şi Familia Regală Britanică, în fruntea căreia este Regina Elisabeta a II-a, a fost alimentat recent de un nou episod.

De data aceasta, Prinţul Harry a eliminat toate referinţele despre „Alteța Sa Regală” de pe site-ul Travalyst, o inițiativă a lui pentru turismul ecologic.

Joi a ieşit la iveală noua decizie luată de Ducele de Sussex, în prezent stabilit la Los Angeles, alături de soţia Meghan Markle şi băieţelul lor Archie.

Travalyst era înainte de „Alteța Sa Regală Ducele de Sussex”, iar acum este condus de „Ducele de Sussex”. Aceasta este schimbarea care ascunde multe înţelesuri.

Alteța Sa Regală este un titlu onorific cheie folosit de membrii de seamă ai Familiei Regale.

Dar cum Harry (35 de ani) și Meghan (38 de ani) au convenit să înceteze să-l mai folosească activ în timpul întâlnirii istorice a familiei din ianuarie de la Queen’s Sandringham Estate.

Atunci, cei doi anunţau că renunţă la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice, decizia care o şoca pe Regina Elisebeta a II-a.

„Ducele şi Ducesa de Sussex nu își vor mai folosi titlurile de Alteță Regală, deoarece nu mai sunt membri ai Familiei Regale”, a spus un angajat al Palatului Buckingham.

Prințul Harry le-a cerut de atunci oamenilor să îl „numească doar Harry”. Cei doi au primit titlurile de Ducesă și Ducesă de Sussex de la Regina Elisabeta, chiar în ziua nunții lor din 2018.

Jurnaliştii americani ai revistei People au subliniat că eliminarea titlului „ASR” de pe site-ul web este cea mai recentă indicație că Harry și Meghan se îndepărtează constant de lumea regală în noua lor casă din Los Angeles.

Miercuri, Harry s-a aventurat într-un teritoriu cu totul nou pentru a vorbi deschis despre nevoia de a aborda prejudecățile rasiale.

Într-o înregistrare video publicată la ceremonia virtuală a Premiului Diana cu ocazia a ceea ce ar fi fost a 59-a aniversare a Prințesei Diana, el a spus:

„Soția mea a spus recent că generația noastră și cei de dinaintea noastră nu au făcut suficient pentru a îndrepta greșelile trecutului.”

Totuşi, unul dintre puținele site-uri web care încă se referă la Harry cu titlul „Alteța Sa Regală” se întâmplă să fie chiar cel al Familiei Regale.

sursa: people.com

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: