Harlem Gnohere a devenit marea revelație a echipei FCSB, în acest sezon. Atacantul în vârstă de 29 de ani a punctat o dată, în meciul câștigat de „roș-albaștri”, în depalsare, la CS „U” Craiova, scor 5-2, și a devenit lider în clasamentul golgheterilor, cu nouă reușite.

I-a luat fața lui Denis Alibec

Francezul, nemulțumit la începutul sezonului din cauza statutului de rezervă, a profitat de perioada tulbure pe care o traversează Denis Alibec și s-a impus în formația pregătită de Nicolae Dică. El a fost decisiv și în partida din Liga Europa, câștigat de FCSB, pe terenul israelienilor de la Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, după ce a reușit „o dublă”.

Unul a produs scandal, celălalt zgomot

După un scurt exil la echipa de tineret, Alibec a revenit în lotul „roș-albaștrilor” și a intrat pe teren în minutul 52 al partidei cu CS „U”, înlocuindu-l chiar pe rivalul Gnohere.

Deși a avut inițiativă, Denis a rămas fără gol marcat în campionat, în această stagiune. Astfel, în timp ce internaționalul român a produs zgomot și nervi în ultimele luni, vârful din Hexagon a fost discret și și-a trecut în cont 11 reușite.

9 goluri a înscris atacantul Harlem Gnohere în Liga I, în 16 runde