Evenimentul Zilei > Politica > Haos la metrou: gunoaie, șobolani și întârzieri tot mai dese
Haos la metrou: gunoaie, șobolani și întârzieri tot mai dese

Haos la metrou: gunoaie, șobolani și întârzieri tot mai dese

Sute de oameni au stat, ieri dimineață, în stația Piața Sudului pentru că nu mai venea metroul. Pe peron, pe scări și chiar până la ieșire era om lângă om la opt dimineața. Unei femei i s-a făcut rău la un moment dat din cauza înghesuielii.

Oamenii care s-au așezat pe scări au spus că sunt nemulțumiți, pentru că întârzierile sunt tot mai dese la metrou. „Mizerie, șobolani și tot mai multe minute stăm să așteptăm. Nu se poate așa ceva, de un an încoace este tot mai rău”, s-a plâns o femeie care stătea de 25 de minute pe peron. Pe 17 iulie, circulația a fost iarăși blocată, între Pipera și Berceni, din cauza unor verificări tehnice necesare, după ce un mecanic a sesizat că a observat o bucată de şină care nu era la locul ei, între staţiile Universitate şi Romană.

În cursul zilei de ieri, pe siteul Metrorex a apărut un comunicat de presă în care șefii companiei au anunțat că trenurile au avut întârzieri pentru că la ora 07.30, în stația Piața Romană, s-a produs o defecțiune la un tren de metrou.

„Circulația cu călători a trenurilor de metrou pe linia M2 a fost perturbată timp de 15 minute”, susțin șefii de la Metrorex. Oamenii au stat mult mai mult în stații, iar o femeie a povestit că și săptămâna trecută a stat blocată în tunel, pe aceeași rută, minute bune. În ceea ce privește mizeria, șefii companiei spun că nu au contract pentru gunoi, pentru că a fost contestată licitația, iar de servicii de deratizare nu mai beneficiază.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News