Evenimentul Zilei > Actualitate > HANDBAL. Primele DECLARAȚII, după ce România a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial
HANDBAL. Primele DECLARAȚII, după ce România a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial

HANDBAL. Primele DECLARAȚII, după ce România a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial

Ambros Martin, selecționerul naționalei feminine de handbal, a declarat, după meciul cu Paraguay, că speră să lege victoriile în faza grupelor.

Naționala feminină de handbal a debutat, sâmbătă, cu o victorie, scor 29-17 cu Paraguay, la Campionatul Mondial găzduit de Germania. Selecționerul Ambros Martin a afirmat că speră ca echipa sa să câștige toate meciurile în faza grupelor.

„A fost bun începutul acestei competiţii, mă bucur că fetele au tratat cu seriozitate această partidă, pentru că am întâlnit un adversar cu un stil de joc dificil, am văzut o echipă a Paraguayului care a luptat. Ne-a surprins cu extremele pentru că ele au jucătoare mai scunde, mizează mult pe contraatac, important pentru noi a fost să micşorăm spaţiile. Puteau să ne surprindă şi pe contraatac şi cu aruncări de la semi-distanţă. Sper să mergem din victorie în victorie, până la meciurile eliminatorii. Acolo va fi care pe care", a spus ibericul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News