Hagi tremură pentru menţinerea în Liga I. Viitorul, învinsă la Arad

Hagi tremură pentru menţinerea în Liga I. Viitorul, învinsă la Arad

Formaţia patronată de Gică Hagi a suferit un nou eşec, vineri seară, în Liga I. Alb - albaştrii au cedat la limită, cu scorul de 0 - 1, în întâlnirea de la Arad, cu UTA, iar Viitorul începe să tremure din ce în ce mai serios pentru menţinerea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Gică Hagi a numit un nou antrenor la timona grupării de la malul mării, dar Juvhel Tsoumou şi ceilalţi coechipieri ai săi nu dau încă semne de revenire. Instalat la conducerea băncii tehnice a Viitorului, după demiterea lui Mircea Rednic, Cătălin Anghel a bifat, la Arad, cea de-a doua înfrângere consecutivă.

Extrem de dezamăgit de rezultatul negativ înregistrat în deplasarea de pe stadionul „Francisc von Neumann”, Cătălin Anghel a criticat lipsa de inspiraţie a elevilor săi de pe faza ofensivă. Antrenorul în vârstă de 46 de ani nu a uitat nici să se plângă de degringolada manifestată de jucătorii săi la fazele fixe, din apropierea propriului careu.

„Este o înfrângere greu de digerat. Din păcate, nu ne-am creat situaţii de a marca şi nu am atacat nici poarta. Atacul nostru poziţional a lăsat de dorit şi nu aveam voie să primim gol din fază fixă. Din nou, pierdem puncte după o greşeală individuală sau colectivă” a explicat, vizibil nervos, Cătălin Anghel.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ofensiva, punctul nevralgic

Noul antrenor principal al campioanei României din sezonul 2016 - 2017 e speriat de problemele mari pe care le întâmpină alb - albaştrii la construcţia jocului. Cătălin Anghel recunoaşte că atacul echipei sale a arătat dezamăgitor în meciul cu UTA şi e nevoie, în viitor, de mult mai multă rapiditate şi inventivitate.

„În ultimii treizeci de metri, facem lucrurile exact invers. Nu atacăm poarta şi avem foarte puţine combinaţii. Sunte foarte multe lucruri pe care nu le facem şi trebuie să le punem la punct, într-un timp cât mai scurt” a punctat Anghel lacunele mari din ofensiva Viitorului.

Anghel rămâne optimist

Chiar dacă admite că programul încărcat de partide din acest play-out le dă mari bătăi de cap constănţenilor, care se şi confruntă, de altfel, cu o serie de absenţe importante în lot, Anghel rămâne încrezător că trupa sa îşi va păstra, până la urmă, locul în prima divizie.

„Din păcate, este un campionat atipic, în care se joacă din trei în trei zile. Nu este uşor, dar nu dezarmăm. Nu avem timp să ne plângem prea mult. Mergem mai departe şi trebuie să începem să câştigăm meciuri” a încheiat totuşi, pe un ton optimist, tehnicianul de 46 de ani.