Evenimentul Zilei > Actualitate > Grupare periculoasă de „dealeri” din România, anihilată. Procuroii DIICOT au prins zeci de suspecți
Grupare periculoasă de „dealeri” din România, anihilată. Procuroii DIICOT au prins zeci de suspecți

Grupare periculoasă de „dealeri” din România, anihilată. Procuroii DIICOT au prins zeci de suspecți

O grupare formată din zeci de „dealeri” de droguri de mare risc care acționa în Dâmbovița a fost „ridicată pe sus” de mascați și procurori DIICOT.

Se aprovizionau cu droguri de risc de la dealerii din Capitală și vindeau tinerilor din Dâmbovița. Ofițerii de la combaterea criminalității erau de câteva luni pe urmele membrilor unei rețele de trafic de droguri de risc care acționa în Dâmbovița.

Un număr de 74 de persoane au fost luate la audieri dupa acțiunea de marți, scrie Cancan.

În această dimineață, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T din Dâmbovița au efectuat 36 de percheziții domiciliare pe raza județului Dâmbovița și în municipiul Brașov. Au fost puse în executare 74 de mandate de aducere.

În perioada martie 2018-decembrie 2019, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Dâmbovița au documentat activitatea infracțională a două grupuri infracționale, alcătuite din 31 de persoane, din județul Dâmbovița, bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

Din activitățile investigative au rezultat indicii că persoanele în cauză s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc și de mare risc din București și din străinătate, substanțele fiind apoi comercializate în Dâmbovița.