Evenimentul Zilei > Politica > Grindeanu, despre întâlnirile cu miniștri: În unele domenii trebuie să mai impulsionez
Grindeanu, despre întâlnirile cu miniștri: În unele domenii trebuie să mai impulsionez

Grindeanu, despre întâlnirile cu miniștri: În unele domenii trebuie să mai impulsionez

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, astăzi, că are săptămânal întâlniri cu miniştri pentru a urmări dacă își „ating țintele pe care le au de atins”. El a recunoscut că în anumite domenii lucrurile decurg normal, dar în altele e nevoie să impulsioneze.

„Ce v-am spus şi până acum, ce vă spun de o lună şi ceva, două de când văd că tot revine acest subiect şi anume: nu doar cu ministrul Transporturilor, ci cu toţi ceilalţi miniştri am întâlniri săptămânale, urmăresc şi urmăresc şi dânşii, bineînţeles, să-şi atingă ţintele pe care le au de atins. În unele domenii lucrurile merg cu viteza potrivită, în altele trebuie să mai impulsionez", a afirmat Grindeanu, la finalul unei întâlniri de lucru pe care a avut-o cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, potrivit agerpres.ro

Întrebat care sunt domeniile în care ar trebui impulsionate lucrurile, premierul a spus: „Nu o să intru în detalii, credeţi-mă, dar trebuie privite aceste lucruri într-un mod pozitiv, într-un mod constructiv, astfel încât atingerea acelor ţinte să fie făcută la termenul potrivit şi în modul potrivit".

Ministrul Transporturilor a precizat, întrebat de presă în acest sens, că transmite şi către PSD un raport al stadiului de îndeplinire a măsurilor asumate prin programul de guvernare.

„Categoric, m-am încadrat în toate măsurile asumate prin programul de guvernare", a afirmat Cuc, întrebat dacă şi-a dus la îndeplinire sarcinile care îi revin în domeniul pe care îl gestionează.