„Domnul Iohannis nu încetează să ne uimească. Fiecare apariție publică a domniei sale relevă adevăratul caracter al celui care și-a făcut loc în politica românească printr- o aparentă sobrietate şi onestitate, calităţi care i- au acordat un anumit credit, din păcate- nemeritat.

Se pare că ascensiunea sa bruscă îl afectează, iremediabil, pe proaspătul liberal, care preia, cu nesaţ, prin contaminare, stilul politic marca Traian Băsescu.

La fel ca și preşedintele, dumnealui se sucește de la o zi la alta: dacă, până mai ieri, de ce oare?, spunea că nu s-a mai întâlnit cu Traian Băsescu din 2008, brusc, și-a adus aminte că s-au mai văzut în 2011…

În ciuda tuturor dezicerilor din spațiul public, relaţia domnilor Iohannis şi Băsescu este, cu siguranţă, una foarte veche, apropiată şi deloc dezinteresată.

De altfel, de curând, domnul Iohannis chiar a anunțat că nu ar susține o eventuală suspendare a lui Traian Băsescu, interesat fiind, desigur, să aibă suportul acestuia la alegerile prezidențiale!

Şi de această dată, interesul personal al domnului Iohannis primează, făcându-l să închidă ochii până şi la încălcarea repetată a Constituției de către preşedintele în funcţie!

Oare câte compromisuri mai este dispus să facă preşedintele marelui PNL pentru a- şi atinge scopurile?

Prin tot ceea ce face, domnul Iohannis ne demonstrează că nu este altceva decât un Traian Băsescu mai înalt”, a conchis vicepreședintele PLR, Graţiela Gavrilescu.