Evenimentul Zilei > Social > Scapă de grăsime după sărbători! Metoda simplă prin care poți slăbi până la 18 kilograme
Scapă de grăsime după sărbători! Metoda simplă prin care poți slăbi până la 18 kilograme

Scapă de grăsime după sărbători! Metoda simplă prin care poți slăbi până la 18 kilograme

Greutatea reprezintă o problemă pentru multe dintre femei, însă kilogramele în plus pot fi eliminate printr-un program sănătos, deloc costisitor și care să îți lase pielea fermă și frumoasă. Poți slăbi miraculos!

Poți slăbi miraculos! Jeanenne Darden a slăbit 18 kilograme în 20 de săptămâni, iar metoda ei este la îndemâna oricui. În perioada sărbătorilor multe  persoane se îngrașă câteva kilograme, iar apoi nu știu cum să scape de grăsime. Povestea unei tinere care a slăbit sănătos vă poate ajuta în acest sens. Jeanenne Darden a fost mereu o fire sportivă, o mare înotătoare și iubitoare de mișcare.

Nu a fost niciodată grasă, însă după ce a fost la un pas de înec, întreaga viață i s-a schimbat. Ea a suferit o complicație la inimă după aces incident, s-a operat, iar apoi a fost nevoită să renunțe la sport. Evident, și kilogramele în plus au apărut. Așa că ea s-a îngrășat 18 kiograme în câteva luni. Pentru că a fost ambițioasă, tot în câteva luni a scăpat de surplusul de grăsime. Continuarea pe elli.ro